Projektledere til Årstiderne Arkitekters team for Boligbyggeri i København

Projektledere til Årstiderne Arkitekters team for Boligbyggeri i København

Serviceområde
Design
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 01

Vil du være med til at løse spændende boligopgaver, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger dygtige arkitekter med erfaring fra projektledelse til vores team på tegnestuen i København.

Vores team inden for boligbyggeri har travlt med større boligbyggerier over hele landet og inden for alle kategorier. Derfor søger vi dygtige arkitekter med projektledererfaring til tegnestuen i København.

Vi udvikler spændende projekter der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal binde bindes sammen i et stærk organisatorisk og æstetik greb.

Senest har vi vundet projektet UN17 Village på ”Spidsen” i Ørestaden, som både visionært og ambitiøst sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue. Derudover Rantzausbakke i Horsens – et 37.000 m2 stort boligområde med fokus på fællesskaber, og møder mellem mennesker, i et naturskønt område.

Om jobbet

Du vil få en vigtig rolle som projektleder på tegnestuens team for boligbyggeriprojekter. I teamet vil du få kolleger, der tæller både arkitekter og bygningskonstruktører.

 • Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Du vil få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er erfaren projektleder på en profileret tegnestue.

Om dig

Du har afgang fra én af de to arkitektskoler i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 2-5 års erfaring som arkitekt fra et af landet tegnestuer. Du har ligeledes erfaring med projektering af boligbyggeri i bymiljøer og tæt kundedialog. Årstiderne Arkitekter er i dag blandt de foretrukne tegnestuer, når moderne byggeri skal fortolkes og designes, så det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring fra opgaver i samme kategorier.

Vi lægger stor vægt på dine evner til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektfasen ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Uanset om du er tidligt i din karriere, eller du er projektlederen, der er hjemmevant og sikker i kundehåndteringen, så tager du ejerskab og ansvar for din rolle i projektet. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Om os

Du bliver en del af boligteamet i vores arkitektafdeling i København, der tæller mere end 100 medarbejdere.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen
Send din ansøgning og CV samt relevant portfolio via nedenstående link ”Søg stillingen”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreativ leder for Boliger, Andreas Olrik på +45 7024 2114  eller aol@aarstiderne.dk

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)