Projektleder til Open source GIS og forsyning

Projektleder til Open source GIS og forsyning

Serviceområde
Projektledelse
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 04 - 22

Er forsyning og GIS din spidskompetence? Har du lyst til at arbejde med markedets stærkeste WebGIS platform, har du erfaring med at lede projekter, og brænder du for GIS, Open source og værdien af data og gode idéer? Så har vi en rigtig spændende plads på vores hold i GIS & It.

Du kommer til at arbejde med et succesfuldt produkt
Vores WebGIS platform ’Spatial Suite’ vokser, både herhjemme og i udlandet. Det gælder også på forsyningsmarkedet. Vi udvider derfor nu vores team med endnu en dygtig kollega, der skal hjælpe med at styre denne vækst sikkert i mål, og som har lyst til arbejde både med det forsynings- og GIS-faglige, samt med vores kunder og med projektledelse.

Du får ansvar for at styre projekter hos kunderne sammen med vores konsulenter, give input til vores udviklingsarbejde, og deltage i udviklingen af vores forretning. Du kommer til at starte i Glostrup men i løbet af 2018 flytter vi til et nyt hovedkontor i Ørestaden.

Vi tilbyder dig gode rammer for udvikling og muligheden for at arbejde sammen med nogle af Danmarks bedste GIS-folk. Du får frihed og plads til at løse dine opgaver og adgang til viden og sparring. Vi har en kort vej til beslutninger og en lang tradition for at lytte til både medarbejdere og kunder.

Du kender forsyningsverdenen og har god kommerciel forståelse
Din uddannelse er ikke så vigtig for os, men det er vigtigt, at du kender noget til forsyningsverdenen og projektledelse. Lidt kommerciel forståelse og lyst til at møde vores kunder og samarbejdspartnere er heller ikke uvæsentligt. Derudover kan du genkende følgende:

- Kan se dig selv som en del af det hold, der står bag Spatial Suite
- Kender forsyningsverdenen og dens datamodeller
- Har GIS inde under huden
- Kender til både klassiske og agile metoder
- Kan svare på et udbud og give et tilbud
- Kan motivere dine kolleger og drive et projekt
- Kan selv, men er heller ikke bange for at spørge om hjælp

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingsdirektør Nils Bo Wille-Jørgensen på tlf. 2723 6085, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 22. april 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)