Projektleder til bæredygtighed hos Årstiderne Arkitekter

Projektleder til bæredygtighed hos Årstiderne Arkitekter

Serviceområde
Design
Region
Aarhus, Silkeborg, Herning
Ansøgningsfrist
2019 - 11 - 07

Projektleder til bæredygtighed hos Årstiderne Arkitekter

Vil du være med til at sætte standarden for ambitiøs og bæredygtig evidensbaseret arkitektur? Til en af vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi en virkelysten bæredygtighedsrådgiver med erfaring inden for projektledelse af DGNB-projekter samt interne udviklingstiltag.

 

Vores bæredygtighedsrådgivere har travlt med spændende projekter over hele landet og der ligger endnu flere i vente i det kommende år. Derfor søger vi en dygtig bæredygtighedsrådgiver, der brænder for at være frontløber i markedet for bæredygtig arkitektur.

For vores kunder udvikler vi spændende projekter, der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal bindes sammen i et stærk konceptuelt og æstetisk greb. Vi får bygherres interesser og byggeriets funktion, til at spille sammen imens vi også rådgiver om implementering af bæredygtighed i arkitekturen. På den måde skaber vi værdi for vores kunder og deres slutbrugere, i form af bl.a. forbedret arbejdsmiljø, indeklima, totaløkonomi, salgsværdi og driftsudgifter, når byggeriet står færdigt.

Kunstnerkarréen i Ørestad Syd er ét eksempel på de visionære og ambitiøse projekter, som sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue med solide DGNB-kundskaber. Kunstnerkarréen er skabt med et stærkt fokus på høj æstetisk kvalitet samt at skabe sunde rammer for beboerne; et godt indeklima, gode udearealer og sunde byggematerialer.

Om jobbet

Der vil være tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse. Du vil komme til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karakter sammen med engagerede og dygtige kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

 • Som vores bæredygtighedsrådgiver vil du være med til at udbrede og inspirere til brug af ny viden. Fx ift. materialevalg, best practise-metoder og indtænkning af cirkulære økonomiske overvejelser mv. på tværs af alle vores tegnestuer.
 • Som bæredygtighedsleder vil du være den, der rådgiver projektteamet, bygherre og de udførende sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at målsætninger indfries og tidsplanen holder i forbindelse med projekter med særligt fokus på bæredygtighed samt forestå certificeringsprocessen af DGNB-projekter.

Du vil få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er en erfaren projektleder.

Om dig

Vi forventer at du:

 • Er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør.
 • Har gennemført DGNB-konsulentuddannelsen.
 • Har erfaring fra en af landets tegnestuer.
 • Behersker LCAbyg, LCCbyg, Revit.
 • Gerne erfaring med Adobe Creative Suite programmer.

Om os

Du bliver en del af vores jyske tegnestuer, med placering enten i Aarhus, Silkeborg og Herning der tilsammen tæller 120 medarbejdere.
Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 220 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores kompetencer spænder bredt, men vi er specialiseret indenfor en række faglige felter, som er vores ekspertområder – boliger, erhverv, transformation og renovering, spaceplanning og indretning, landskabsarkitektur og byplan, retail, uddannelse og sport.
Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Kontaktinformation

Sådan søger du stillingen Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portofolio i dag eller senest d. 07. november. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette Falk Olesen på mail hfo@aarstiderne.dk

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)