Projektchef eller -leder med netværk og erfaring inden for byggeri

Projektchef eller -leder med netværk og erfaring inden for byggeri

Serviceområde
Ingeniør, projektledelse
Region
Kolding, Odense
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 15

Er du en dygtig projektleder med et stærkt netværk inden for byggeri i Syddanmark?

Jobbet

I vores byggeriafdeling i Odense og Kolding har vi rygende travlt, og vi søger derfor dynamisk og dygtig projektleder. Du er med til at skabe din egen hverdag, får det fulde ansvar for projektet og er med i alle faser fra den tidlige PQ/salg til afleveringen. Du kommer til at fungere som bindeled mellem bygherre, entreprenører og de faglige personer, og dine primære ansvarsområder vil inkludere:

 • Projektledelse
 • Økonomi-, kvalitet- og tidsstyring
 • Kundekontakt- og kundetilfredshedsmålinger
 • Pleje af netværk og salgsarbejde
 • Udarbejdelse af konkurrenceprojekter

Dit ansættelsessted bliver på vores kontor i Odense eller Kolding.

Din profil

Vi søger en projektleder med minimum 5 års erfaring inden for styring og/eller projektering af større bygge- og anlægsprojekter. Vi forestiller os, at du kommer med følgende baggrund:  

 • Du er uddannet ingeniør/bygningskonstruktør, du har erfaring i projekt- og projekteringsledelse samt styring af større byggeprojekter på tværs af fagområderne
 • Du er kundeorienteret og trives med at opbygge og vedligeholde kontakt til såvel nye som eksisterende kunder
 • Du brænder for ledelse af projekter og du ser disciplinen projektledelse som en faglig kundskab
 • Du har overblik, er en god teamspiller med gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har evnen til at begå dig i et arbejdsmiljø, hvor dagligdagen kan foregå i et højt tempo
 • Du kan arbejde med projektgrupper og skabe resultater sammen med dit team
 • Du kan sikre lønsomme projekter uden at gå på kompromis med kvalitet og kundetilfredshed

Vi tilbyder dig

Du bliver tæt knyttet til den lokale ledelse og du bliver en del af en afdeling, hvor der er højt til loftet, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for personlige og fælles faglig udvikling. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændigt ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Kontaktinformation

Kontakt leder af afdelingen i Odense Per Svop på telefon 5372 1102, hvis du vil vide mere om stillingen i Odense, eller leder af afdelingen i Kolding Kristian Sørensen på telefon 5372 1366, hvis du vil vide mere om stillingen i Kolding. Send os din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. januar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)