Projektleder med godt kundenetværk og erfaring inden for byggeri

Projektleder med godt kundenetværk og erfaring inden for byggeri

Serviceområde
Projektledelse
Region
Odense
Ansøgningsfrist
2019 - 01 - 31

Er du en dygtig projektleder med et stærkt kommercielt mindset og et godt netværk inden for byggeri på Fyn? Så kan du meget vel være den, vi mangler i vores team i Odense.

Projektledelse på større projekter

Til vores byggeafdeling i Odense, der udfører rådgivning omkring byggeri inden for bolig, undervisnings- og industribyggeri og svømmebade, søger vi en sælgende projektleder. Du skaber aktivt din egen hverdag, og får ansvar for alle faser i processen lige fra det opsøgende salg til aflevering af byggeriet. Du kommer til at fungere som bindeled mellem bygherre og de faglige personer og dine primære ansvarsområder vil inkludere:

 • Projektledelse på større byggeprojekter
 • Kundekontakt og opsøgende salgsaktiviteter
 • Udarbejdelse af konkurrenceprojekter

Du bliver en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du er en erfaren projektleder

Vi søger en projektleder med +5 års erfaring inden for byggeri fra rådgiverbranchen. Vi forestiller os desuden, at du kommer med følgende baggrund:  

 • Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør, og du har erfaring i selvstændig projekt- og projekteringsledelse og styring af større byggeprojekter på tværs af fagområderne
 • Du er kundeorienteret og trives med at opbygge og vedligeholde kontakt til såvel nye som eksisterende kunder
 • Du brænder for dit fag – og motiveres af skiftende arbejdsopgaver
 • Du er en god teamspiller med gode kommunikations- og samarbejdsevner og evnen til at begå dig i et arbejdsmiljø, hvor dagligdagen kan foregå i et højt tempo
 • Du kan arbejde med projektgrupper og skabe resultater

Du vil i hverdagen være i kontakt til mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det nødvendigt, at du har gode kommunikationsevner.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Per Svop på telefon 5372 1102, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. januar 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)