Projektleder med erfaring inden for VVS/ventilation eller konstruktioner til Silkeborg

Projektleder med erfaring inden for VVS/ventilation eller konstruktioner til Silkeborg

Serviceområde
Projektledelse
Region
Silkeborg
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 10

Er du en dygtig projektleder, gerne med en baggrund som VVS- og ventilationsingeniør eller konstruktionsingeniør? Så er det lige dig, vi mangler til vores nye ingeniørteam i Silkeborg.

Du kommer til at være med fra starten

Vi er i fuld gang med at etablere et nyt ingeniørteam på vores kontor i Silkeborg, der skal have et tæt samarbejde med vores arkitektdivision – særligt i Silkeborg. Din nærmeste leder bliver gruppeleder Frands Wulff Andersen og sammen med ham, resten af ingeniørteamet og arkitekterne skal du være med til at skabe en solid samarbejdsplatform til gavn for både vores interne samarbejde i Silkeborg samt ikke mindst for vores kunder.

Tæt dialog med projektgruppe og kunder

I teamet løser vi pt. rådgivningsopgaver inden for nybyggeri og renovering af boliger, institutioner, undervisningsbygninger og industri. Vores arkitekter og ingeniører arbejder tæt sammen om at skabe integrerede løsninger til gavn for kunder og samarbejdspartnere. Det faglige niveau på kontoret er højt. Vi har et godt socialt miljø, et godt samarbejde og travlt med en masse spændende projekter.

Du bliver projektleder på egne projekter, der kan variere i størrelse afhængigt af opgaven. Du deltager kontinuerligt som den gennemgående person i hele projektgennemførelsen. Fra tilbudsarbejde, kontrahering, planlægning, projektering, udførelse og aflevering. Her vil du løbende være i dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, da projektgennemførelsen foregår i et tæt samarbejde med disse. Vi er ambitiøse og arbejder målrettet på, at vores kunder skal opfatte os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Hvis du er VVS-/ventilationsingeniør kan dine opgaver desuden være: Design, beregning og projektering af HVAC og øvrige VVS- og ventilationsinstallationer på både større og mindre opgaver.

Hvis du er konstruktionsingeniør kan dine opgaver desuden være: Design, beregning og projektering af konstruktioner indenfor både beton, stål, træ og murværk på både større og mindre opgaver.

Du har erfaring fra rådgiver- og/eller entreprenørbranchen og trives i en udadvendt rolle

Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og kommer med min. 5 års erfaring fra rådgiver- og/eller entreprenørbranchen. Det vil være en ekstra bonus, hvis du har erfaring med:

 • Projekt-, og projekteringsledelse
 • Tilsyn og opfølgning på byggepladsen
 • Tilstandsvurdering af eksisterende anlæg og bygninger
 • Energioptimering
 • Idriftsætning af anlæg
 • Kendskab til Revit

Vi lægger vægt på, at du er i stand til selvstændigt at projektere og udføre fag- og projektledelse, at du er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger, positiv og konstruktiv i din tilgang til samarbejde. I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet. Det er derfor en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads så kontakt gruppeleder Frands W. Andersen på tlf.: +45 53 7213 34 og/eller e-mail: frandswulff.andersen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. oktober 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)