Projektleder & VVS-ventilations- eller konstruktionsingeniør - Sønderborg

Projektleder & VVS-ventilations- eller konstruktionsingeniør - Sønderborg

Serviceområde
Projektledelse
Region
Sønderborg
Ansøgningsfrist
2018 - 03 - 12

Er du en dygtig projektleder og desuden VVS- og ventilationsingeniør eller konstruktionsingeniør? Så er det netop dig, vi mangler til vores team i Sønderborg.

Tæt dialog med projektgruppe og kunder
Du bliver en del af vores afdeling i Sønderborg, hvor vi udfører rådgivning omkring byggeri inden for bolig, undervisnings- og industri. Det faglige niveau er højt, vi har et godt socialt miljø og et godt samarbejde på tværs, og travlt med en masse spændende projekter. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil alt efter din uddannelsesmæssige baggrund primært være:

Projektleder på flere egne projekter, som kan variere i størrelse afhængigt af opgaven. Du deltager i tilbudsarbejdet, samt vil løbende være i dialog med vores kunder, da projekteringen foregår i et tæt samarbejde med projektets parter. Vi er ambitiøse og arbejder målrettet på, at vores kunder skal opfatte os som deres foretrukne samarbejdspartner.

Hvis du er VVS- og ventilationsingeniør: Design, beregning og projektering af HVAC og øvrige VVS- og ventilationsinstallationer på både større og mindre opgaver.

Hvis du er konstruktionsingeniør: Design, beregning og projektering af konstruktioner inden for både beton, stål, træ og murværk på både større og mindre opgaver.

Du har erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen og trives i en udadvendt rolle
Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og kommer med min. 5 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen. Det vil være en ekstra bonus, hvis du erfaring med følgende:

 • Tilsyn og opfølgning på byggepladsen
 • Tilstandsvurdering af eksisterende anlæg
 • Energioptimering
 • Igangsætning af anlæg
 • Kendskab til Revit

Derudover lægger vi vægt på, at du er i stand til selvstændigt at projektere og udføre fag- og projektledelse, at du er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger og positiv og konstruktiv i din tilgang til samarbejde. I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt kontorleder Esben Molsted på tlf. +45 2723 7894, eller Direktør Bygherrerådgivning & Jylland/ Fyn Britt Kielstrup Hansen tlf- +45 9137 7374. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 12. marts 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)