Projektleder / senior projektleder inden for energi og forsyning

Projektleder / senior projektleder inden for energi og forsyning

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 31

Vil du være med til at forme fremtiden på energiområdet, og vil du gøre dette sammen med gode kunder og kompetente kolleger fra Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed?

I energiafdelingen i Sweco styrer og løser vi i tæt samarbejde med vores kunder komplekse opgaver og projekter inden for Energi, med fokus på forsyning, digital udvikling, integration af VE-kilder og energieffektivitet.   

Vi søger en ny kollega, som har lyst at arbejde med projekt- og byggeledelse på spændende energi- og anlægsprojekter. Du får faglige udfordringer og tæt sparring med nogle af de bedste og mest erfarne ingeniører i branchen. Du vil opleve at få en fremtrædende rolle og ansvar i de store anlægsprojekter vi løser for vores mange kunder i Danmark.

 

Du er klar til næste step…

Du får en vigtig rolle som erfaren rådgiver for nogle af vores store kunder i afdelingen og du vil få et spændende mix af opgaver. Din første opgave kan f.eks. omhandle bygherrerådgivning og ledningsprojektering i forbindelse med ledningsomlægninger på letbanen i København eller tilsvarende multidisciplinære ledningsprojekter.

Forventelige opgaver vil bl.a. omhandle:

 • Bygherrerådgivning, med direkte og selvstændig kontakt med kunders projektteams, teknikere og entreprenører
 • Ledningskoordinering og projektering af rør-i-jord
 • Byggeledelse på store og mellemstore projekter samt tilsyn og afleveringsforretning
 • Projektledelse internt såvel som eksternt, hvor beslutningskompetence er et vigtigt element
 • Project reviews og videndeling på tværs internt i Sweco

Du vil få stor mulighed for at præge din egen udvikling og fremtidige markedsværdi som aspirerende sr. projektleder eller kommende projektchef. Du får muligheden for at arbejde både selvstændigt og sammen med de dygtigste kolleger i branchen og du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange og spændende opgaver.

 

Om dig…

Du har nogle års erfaring som projektleder og byggeleder, men ved at anlægsområdet er din hjemmebane qua din erfaring fra ledningsprojekter inden for afløb, gas, vand, fjernvarme, el eller lignende.

Dine kolleger i ”Energi” er alle imødekommende og engagerede i deres samarbejde med andre – Det samme er du - I Sweco mener vi nemlig, at den som har evnerne, har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage - og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Teamleder for energi Ask Brüel på mail: asktonsgaard.bruel@sweco.dk eller tlf. +45 4348 6449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. marts 2019. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)