Projekteringsleder til vandværksprojekter i hovedstadsområdet

Projekteringsleder til vandværksprojekter i hovedstadsområdet

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 05 - 14

Er du projekteringslederen, der kan sikre koordinering, vidensdeling og solid ledelse når nogle af Danmarks største vandværker skal moderniseres?

Vandforsyningsområdet i Danmarks hovedstadsområde står overfor den største modernisering i mange år og ny teknologi, moderne byggeri samt et solidt hold af de stærkeste kompetencer på området, skal tilsammen sikre endnu bedre drikkevand til omkring én million danskere.

Sweco Danmark forestår projekteringsledelsen og byggeledelsen på nogle af Danmarks mest prestigefyldte moderniseringsprojekter på vandforsyningsområdet i over 50 år. Vi søger derfor en dygtig og engageret assisterende projekteringsleder, til at være en del af ledelsesteamet i de forskellige faser af projekteringen. Sammen med dit øvrige team i projekteringsledelsen, vil du skulle sikre løbende projektopfølgning på de kommende super-vandværker, der bygges i hovedstadsområdet. Kerneopgaven er ledelsesdisciplinen for det samlede hold af de projekterende teams, hvor dine personlige egenskaber i høj grad bliver nøglen til succes.

Jobbet
Du bliver en del af Swecos afdeling for Vand og Energi Øst og får ca. 70 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med opgaver inden for vand- og energiområdet.

Du bliver en del af projekteringslederteamet på den pt største indsats på forsyningsområdet i Danmark og skal i samspil med dine kolleger håndtere ledelsen af det samlede hold af projekterende hos såvel rådgiver for Proces- og Maskinanlæg, Byggeri og Anlæg, samt hos bygherrer.

Din primære opgave vil være:

 • Drive og sikre fremdriften på projektet og på de enkelte fagdiscipliner herunder at der til enhver tid foreligger realistiske tidsplaner som alle parter arbejder efter
 • Sikre et godt samarbejde mellem alle de involverede parter og at beslutninger tages på et veloplyst grundlag
 • Løbende opfølgning på projektets risici, tid og økonomi, herunder foregribe og løse problemer tidligt i forløbet
 • Indtræde som stand-in for projektlederen ved dennes fravær og overtage den generelle ledelse af projektet i tæt samarbejde med bygherres projektleder

Din profil
Vi lægger først og fremmest vægt på, at du har minimum 5 års erfaring fra store projekter, hvor du har haft lignende opgaver. Derudover er din videndelende, åbne og løsningsorienterede tilgang til samarbejdspartnerne i projektorganisationen en væsentlig nøgle til at lykkes.

Derudover forestiller vi os, at du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør, arkitekt eller andet relevant – gerne suppleret med efteruddannelse inden for projektledelse, konfliktløsning eller personlig udvikling. Konkret erfaring fra vandbehandlingsprojekter eller tilsvarende procesanlæg vil blive vægtet højt.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Klaus Rosendal på klaus.rosendal@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest 14. maj 2020. Vær opmærksom på at vi løbende holder samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)