Jernbaneingeniører til Swecos voksende jernbaneafdeling

Jernbaneingeniører til Swecos voksende jernbaneafdeling

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 02 - 28

Swecos baneafdeling er i støt vækst og vi har travlt med igangværende opgaver samt flere, der ligger i pipeline. Vi søger derfor dygtige jernbaneingeniører, der ønsker ansvar og udvikling fra dag ét! Vi står over for nye og og spændende infrastrukturopgaver i både ind- og udland. Samtidig udbygger vi hele tiden vores position inden for jernbaneprojekter, og vi er ambitiøse omkring vores vækstmål i afdelingen.

Varierende opgaver og muligheden for at vokse med dem

Vores projektteams, arbejder typisk med alle typer af baneprojekter. Du kommer derfor også til at blive udfordret på spændende baneprojekter, der bla. omfatter sporfornyelse af strækningen Hobro - Aalborg og sporfornyelse samt hastighedsopgradering af strækningen Aarhus – Langå.

Du bliver således en del af et team med flere dygtige kolleger, hvor kompetencerne er fordelt blandt kolleger på alle erfaringsniveuer. Du vil derfor have gode forudsætninger for at lære fra de mest erfarne kræfter i branchen og udvikle dig med ligestillede kolleger der, som du selv, ønsker at udvikle sig og få ansvar.

Du har…

 • kendskab til eller har projekteret spor med projekteringsværktøjet Inrail som platform og ønsker at videreudvikle denne kompetence
 • kendskab til eller har arbejdet med 3D-modeller og templates
 • Kendskab til udarbejdelse af udbudsdokumenter SAB, TAG, TBL og UKP inden for faget ”spor”
 • Gerne konkret sporteknisk udførelseserfaring
 • Lyst til at assistere til spor-fagledelse, herunder deltage i løbende projekteringsmøder med kunden

 

Kan du sætte kryds ved nedenstående, så søg!

 • Du er uddannet ingeniør inden for transport/trafik og har gerne et par års erfaring med lignende opgaver inden for sporprojekter, men har lyst til meget mere!
 • Du har lyst til og mod på at blive udfordret fagligt og du trives med at koordinere med andre fag (herunder afvanding, jord, sikring mm). Faget spor indgår oftest i større multidisciplinære projekter med mange grænseflader, som der løbende skal tages hensyn til og koordineres med.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på mail mortenleger.larsen@sweco.dk, eller teamleder Thomas Sørensen på mail thomas.sorensen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31 januar 2018.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)