Project Controller

Project Controller

Serviceområde
Finans/økonomi
Region
Århus/Silkeborg
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 10

Fremtiden byder på rigtig mange spændende opgaver i Sweco’s project controller-team: Integration af ca. 300 nye fantastiske kolleger og 1.000 projekter samt implementeringen et nyt ERP system i 2019. Vi har derfor brug for at styrke vores team i vest med en ansvarsbevidst og engageret kollega med et højt drive. 

Sweco er en virksomhed med højt til loftet og frihed under ansvar, så der er rig mulighed for egen tilrettelæggelse og indflydelse på jobbet. Dit primære tilhørssted bliver Silkeborg og/eller Århus, men stillingen dækker hele Danmark, hvorfor der også bliver dage på vores øvrige kontorer i landet. Herunder delvis oplæring/indkøring i HQ i Ørestaden. 

Du skal være tæt på forretningen

Det vi tilbyder er en  bred, spændende og udadvendt økonomistilling, hvor du får muligheden for at arbejde på tværs i den danske del af Sweco-koncernen med både projektledere, afdelingschefer og finance managere i divisionerne. Project controller-teamet består af 9 medarbejdere, 5 controllere og 4 projektøkonomer, hvoraf en af de nuværende controllere er tilknyttet Vestdanmark. Vores fornemmeste opgave er at supportere forretningen i alle vores finansielle projektprocesser, undervise projektledere samt bistå ledelsen i forhold til at afdække evt. projektrelaterede risici. 

Vi har ca. 9.000 projekter om året, hvoraf de 200 er større komplekse projekter, som kræver en kompetent project controller. De største sager kan løbe 5-10 år og med omsætning på >150 MDKK, men den typiske sag med behov for en stærk project controller vil have 1-3 års varighed og >10 MDKK i omsætning. 

Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver bliver..:

• Controlling og udfordring af projekter og opfølgning på disse
• Risikovurdering og -opfølgning
• Skabe det økonomiske overblik på en række større komplekse projekter
• Support af projektledere og projektmedarbejdere i forhold til økonomistyring,    finansielle projektøkonomiske issue og koncernværktøjer
• Økonomisk ressource på større komplekse projekter    
• Undervisning af projektledere i økonomistyring og projektøkonomi
• Medvirke ved udvikling, vedligehold og forbedring af økonomistyringsværktøjer
• Cash flow beregninger
• Ad hoc analyser og økonomiopgaver

Den kollega vi søger skal kunne sætte et hak ved nedenstående kvalifikationer

Du har en HD i regnskab eller en kandidat fra Handelshøjskolen. Du har min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, er en superbruger i Excel og kan begå dig på engelsk på forretningsniveau. Hvis du har erfaring med Oracle er det en fordel, men det er ikke et krav. 

Du evner at forstå projektøkonomi og virksomhedsøkonomi hver for sig og i sammenhæng. Du går selvstændigt til dine opgaver og følger dem til dørs med en høj grad af ansvarsfølelse. Du arbejder struktureret og analytisk med dine opgaver, men du bliver ikke bag skrivebordet. Du møder andre med positivitet og engagement, og ser oftere mulighederne frem for begrænsningerne. Du er ikke bange for at tage styringen på et møde, og så kan du godt lide at der sker noget i opgave-pipelinen, og at to dage ikke nødvendigvis er ens. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du kan se dig selv i jobbet, som vi har beskrevet det ovenover, så send os din ansøgning, for så kan netop du være vores nye kollega. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. august 2018. Hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Margit Frandsen, Head of Project Controlling på telefon 2723 6065 eller på mail margit.frandsen@sweco.dk.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)