Professionel, imødekommende og engageret markedschef med øje for kundernes forventninger og behov

Professionel, imødekommende og engageret markedschef med øje for kundernes forventninger og behov

Serviceområde
Forretningsudvikling
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 04

Design Hovedstaden (DHO) er en ny afdeling i vores byggeridivision, Planning & Design. Afdelingen er en sammenlægning af projektledelse og tre fagafdelinger (konstruktioner, el og VVS), og du får mere end 110 dygtige kolleger, der bidrager til en årlig omsætning over 110 mio. DKK og en igangværende portefølje på ca. 300 projekter. Vores kunder kommer fra både det private og det offentlige segment, og projekterne varierer i størrelse fra små renoveringsprojekter til store tværfaglige nybyggerier. 

Afdelingen har netop afsluttet arbejdet med en ambitiøs vækststrategi og vil fremover kunne levere fuldstændigt integrerede ydelser inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Frem mod 2020 forventer vi således også en vækst i afdelingen på lige under 10 % om året, og dette vækstmål skal du være med til at indfri. 

Du refererer til direktør for Design Hovedstaden Anni Schmidt Nielsen. Du bliver en del af ledergruppen i Design Hovedstaden, der ud over dig og direktøren tæller 9 gruppeledere. 

Du skaber gode relationer både udadtil og indadtil

Dine primære ansvarsområder som markedschef i DHO bliver naturligvis salgs- og netværksarbejde i forhold til nye og eksisterende kunder, og du kommer til aktivt at bidrage til den eksisterende business plan samt være med til at præge de kommende markedsstrategier og forretningsudvikling. Du lægger en skarp plan for markedstiltag og kundebesøg, hvilket du koordinerer med lederne i afdelingen, som du har et tæt samarbejde med i hverdagen. Ligeledes er du også dybt involveret i at arrangere kundeaktiviteter og -workshops, samt følger op på vores kundetilfredshed i afdelingen. 

Du er ikke kun god til at skabe relationer udadtil men også indadtil, for det er vigtigt, at dine salgsindsatser er koordineret med øvrige afdelinger i virksomheden. Som en aktiv del af ledergruppen i DHO er du også med til at præge hele afdelingens strategiarbejder – ikke kun på salgssiden. Du er også en aktiv del af tilbudsarbejdet og udviklingen af nye tilbudsstrategier. 

Ovennævnte er også de ting performance i denne rolle måles på: Konkrete salgsmål i forhold til overskudsgrad, markedsandele, kundetilfredshed samt det tværfaglige samarbejde med øvrige afdelinger i Sweco. 

Engageret og resultatorienteret

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende gerne suppleret med en kommerciel overbygning eller uddannelse i projektledelse. Du har indgående markedskendskab til byggebranchen (gerne fra rådgiversiden) og et godt kundenetværk og erfaring med at have budgetansvar. Derudover har du gerne en baggrund som projektleder og dermed en teknisk indsigt, men det er ikke et krav. 

Som person er du positiv, åben, engageret og resultatorienteret. Du er god til at opbygge og fastholde de relationer, du skaber, og samarbejde og koordinering falder dig helt naturligt. Du arbejder struktureret og tænker altid kommercielt. Du har en udpræget god forretningsforståelse og er en dygtig forhandler. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Anni Schmidt Nielsen på +45 9137 7052, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 4. november 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)