Presseansvarlig

Presseansvarlig

Serviceområde
Public affairs, kommunikation
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 12

Kan du øge vores synlighed og tilstedeværelse på tværs af medier og digitale platforme?

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som presseansvarlig spiller du en væsentlig rolle i den indsats i tæt samarbejde med kommunikationschefen og dine kolleger i afdelingen.

Du bliver en del af kommunikationsteamet på vores hovedkontor i Ørestad, hvor du skal samarbejde tæt med både vores kommunikationspartnere, de presseansvarlige i øvrige lande samt vores ledelse og eksperter i hele den danske koncern.

Tempo i opgaverne og en sikker strategisk hånd

På daglig basis skal du løbende opdyrke historier og vinkler til presse og til dels også sociale medier. Tempoet i hverdagen kan være højt med korte frister, og du får sammen med dine kolleger ansvaret for, at presse- og kommunikationsarbejdet håndteres præcist og med sikker sammenhæng til koncernens strategiske retning. 

Det betyder bl.a., at du…

 • Udvikler budskaber, presseplaner og budskabspapirer
 • Sikrer synlighed i medierne om vores prioriterede indsatser samt positionering af vores ledelse
 • Overvåger medier, pitcher historier til medier og journalister, håndterer pressehenvendelser og løbende koordinering med talspersoner
 • Eksekverer på historier og får dem ud over rampen i pressemeddelelser, opkald, Linkedin og tweets
 • Planlægger og eksekverer Thought Leadership initiativer (kronikker, debatindlæg, presse, rapporter etc.)
 • Træner og rådgiver ledelse og talspersoner inden for medier og samfundsdebatter 

Du har erfaring med at tænke pressearbejde hele vejen rundt

Du har en relevant kommunikationsfaglig eller journalistisk uddannelsesmæssig baggrund, og mere end 5 års erfaring med media relations – fra virksomhed eller bureau.

Derudover har du et stort og veletableret journalistisk netværk og en god forståelse for samt solid erfaring med presse og medier. Helt naturligt tænker du pressearbejde sammen med indsatser på web og sociale medier. Du er god til at samarbejde med dine kolleger både internt og ude i forretningen, og opgaver, der lander hos dig, bliver fulgt helt til dørs. Du har et strategisk mindset, arbejder resultatorienteret og venter ikke på, at tingene sker af sig selv.

Kontaktinformation

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 12. januar 2020. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og marketingchef Anne Aksglæde Stahl på tlf. 21656455 – dog ikke fra d. 23. december t.o.m. d. 1. januar.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)