Praktikanter til afdelingen for Projekt- og byggeledelse til efterårssemester

Praktikanter til afdelingen for Projekt- og byggeledelse til efterårssemester

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup/København
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 06

Er du ingeniørstuderende eller læser du til bygningskonstruktør? Har du i dine studier haft fokus på byggeledelse og tidsoptimering, eller brænder du for at være en del af nogle af Københavns største byggeprojekter, så er en praktikplads hos os i Sweco måske noget for dig? Vi søger nemlig praktikanter til efterårssemestret 2018 til vores afdeling for Projekt- og byggeledelse.

Din fremtid i fremtidens byggeri

Dit praktikforløb vil foregå i afdelingen for Projekt- og byggeledelse hos Sweco i Glostrup (fra september Ørestad). Her kan du få et godt og solidt indblik i praktisk projektarbejde samt hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed.

Du vi få et springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud. Hos Sweco vil du blive udfordret og få mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter, der fx omfatter Det Nye Rigshospital og Niels Bohr Bygningen.

Hvad vil du gerne lave?

Udover at være studerende der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at du:

 • Har lysten til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
 • Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
 • Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
 • Er serviceminded, har humor og er imødekommende - ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Paul-Apraham Ohannessian på telefon 2723 6471, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os dit CV og en kort ansøgning allerede i dag eller senest d. 6. juni 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)