Piccoline/Piccolo søges til Årstiderne Arkitekters tegnestue i Aarhus

Piccoline/Piccolo søges til Årstiderne Arkitekters tegnestue i Aarhus

Serviceområde
Andet
Region
Aarhus
Ansøgningsfrist
2019 - 06 - 14

Årstiderne Arkitekters tegnestue i Aarhus tilbyder dig en plads i et kreativt team, i en virksomhed med kompetente og kreative kollegaer. Den ugentlige arbejdstid er på 32 timer og indeholder en høj grad af selvstændighed og ansvar. Løn efter aftale.

Arbejdsopgaver:

 • Telefonomstilling og modtagelse af tegnestuens gæster
 • Anrette morgenmad og frokost, samt afrydning og opvask
 • Lettere kontoropgaver, samt indkøb af kontorartikler, kopieringsopgaver osv.
 • Opdækning og afrydning ifm. møder
 • Sørge for at tegnestuen altid fremstår pæn og ryddelig
 • Ærindekørsel

Din profil:

Vi forestille os at du er studerende som ønsker et sabbatår eller gerne to. Du er serviceminded, udadvendt og energisk, samt selvstændig og i besiddelse af selvdisciplin og orden. Du kan holde mange bolde i luften, og du er frisk på at tage fat, hvor der er behov. Du skal også have flair for IT.

For at komme i betragtning til stillingen skal du være i besiddelse af kørekort til personbil.

Som piccoline / piccolo hos Årstiderne Arkitekter kommer du til at arbejde i et uformelt og godt arbejdsmiljø, så hvis du gerne vil arbejde i et levende og kreativt miljø, så send din ansøgning via nedenstående link.

Find os på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvis du vil vide mere om Årstiderne Arkitekter.

Om Årstiderne Arkitekter
Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du som praktikant vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Kontaktinformation

Ansøgningsfrist er den 14. juni 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sekretær Lisbeth Kjærsfeldt, på tlf. 70 24 10 93 eller på mail lkj@aarstiderne.dk

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)