PA til direktør

PA til direktør

Serviceområde
Administration
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 28

Er du en engageret og imødekommende organisator med flair for projektledelse og facilitering af tværorganisatoriske forretningsinitiativer? Trives du i en rolle, hvor du konstant skal have overblik, koordinere og sikre opfølgning? Så er det måske dig vi leder efter til en nyoprettet stilling som PA for direktøren i Design Hovedstaden.

Design Hovedstaden er en afdeling i Swecos danske byggeridivision Planning & Design – en afdeling der er tværorganisatorisk, består af 8 teams og dækker både projektledelse og fagområderne konstruktioner, el og VVS, energi og bæredygtighed samt brand, og tæller mere end 100 dygtige kolleger, der bidrager til en årlig omsætning på over 100 mio. DKK og en igangværende portefølje på ca. 250 projekter. Du vil komme til at arbejde meget tæt sammen med direktøren Anni Schmidt Nielsen, som du refererer direkte til. Du vil også få tætte samarbejdsrelationer til resten af ledergruppen, der består af 8 teamledere samt en markedschef og en teknisk chef, ligesom du endvidere vil få en bred kontaktflade til afdelingens øvrige medarbejdere og flere nøglepersoner i byggeridivisionen.

Tværfaglig rolle med mange forskelligartede opgaver

Stillingen er nyoprettet, så du kan selv være med til at præge stillingen og din dagligdag.

Dine opgaver vil overordnet omfatte daglig support af direktøren med diverse ledelsessupportopgaver. Herunder bl.a. udarbejdelse af præsentationer og målopfølgning m.m.

Konkrete opgaver vil bl.a. være:

 • Opfølgning og afrapportering på afdelingens strategiske handlingsplan
 • Projektledelse af initiativer målrettet effektivisering af interne forretningsprocesser
 • Koordinering og opfølgning på aktioner fra møder
 • Bidrage til planlægning og afholdelse af ledelsesmøder- og workshops
 • Bidrage til kvalitets- og kundeinitiativer på tværs af afdelingens fagområder
 • Bidrage til opdatering og implementering af afdelingsstrategien
 • Sikre koordinering og samarbejde omkring udvalgte indsatser med andre afdelinger
 • Ansvarlig for intern kommunikation og nyhedsstrøm i afdelingen

Derudover har vi et stort fokus på vores tilgang til kunder og derfor kommer du også til at arbejde med forskellige markeds- og performanceanalyser (f.eks. i forhold til Sweco’s kundetilfredshedsmålinger) i tæt samarbejde med vores markedschef og tilbudskoordinatorer.

Engageret og resultatorienteret

Din uddannelse er mindre væsentlig, men er gerne suppleret med en kommerciel overbygning og/eller en projektlederuddannelse. Du har minimum 2-5 års erfaring – gerne med ledelsessupport, kommunikation, forandringsledelse og strategiarbejde, evt. fra en lignende stilling. Det vil være en fordel, hvis du har markedskendskab til byggebranchen (bygherrer, arkitekter, rådgiver og entreprenør), men det er ikke et krav. Ligeledes er det et plus men ikke et krav, hvis du har erfaring med projektledelse og implementering af tværorganisatoriske processer.

Som person er du ambitiøs og har en god forretningsforståelse. Du har gerne en god portion drive og møder andre med åbenhed og imødekommenhed. Andre oplever dig som én, der er ukompliceret og nem at arbejde sammen med og du opbygger hurtigt gode og solide relationer omkring dig. Din tilgang til opgaverne er struktureret og effektiv, du har et skarpt blik for såvel detaljen som helheden og du er god til at koordinere mellem opgaver og mennesker og følger op og sikrer afslutningen af opgaverne. Herudover kommunikerer du flydende både skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk, da koncernsproget i Sweco er engelsk. Endeligt har du solid erfaring med office-pakken – særligt brugen af PowerPoint og Excel til ledelses- og forretningspræsentationer.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Anni Schmidt Nielsen på +45 9137 7052, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 28. august 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)