Økonomielev til Europas førende rådgivende ingeniørvirksomhed

Økonomielev til Europas førende rådgivende ingeniørvirksomhed

Serviceområde
Finans/økonomi
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 12

Er du ambitiøs, og vil du have mulighed for at prøve dig selv af inden for forskellige økonomifunktioner i en stor international virksomhed? Vil du kombinere muligheden for praktisk erfaring og videreuddannelse? Så er det måske dig, vi søger som økonomielev til start den 15. august 2018.

Spændende og struktureret forløb
Som økonomielev hos Sweco venter der dig et spændende og struktureret forløb, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med vores forskellige økonomifunktioner: 

 • Debitor
 • Kreditor
 • Afregning af udlæg
 • Rapportering
 • Projektøkonomi

Derudover får du kendskab til den økonomiske styring i vores forskellige business lines.

Den praktiske del af uddannelsen foregår i virksomheden, hvor du får mulighed for at bruge den teori i praksis, som du lærer på den teoretiske del af uddannelsen. Denne del foregår på en Handelsskole i hovedstadsområdet, hvor du gennemfører en uddannelse inden for specialet økonomi. Her vil du møde og udveksle erfaringer med elever fra andre virksomheder.

Det vi kan tilbyde dig er en alsidig uddannelse, gode kolleger der er villige til at lære fra sig og selvstændigt ansvar for egne opgaver.

I Sweco lægger vi stor vægt på udvikling, og derfor investerer vi gerne i videreuddannelse af den enkelte elev – enten i form af en HD eller en merkonom, så du efter endt elevtid er yderligere kvalificeret til en stilling inden for regnskab og bogholderi.

Du er nysgerrig og ivrig for at lære
Vi har naturligvis også høje forventninger til dig. Den økonomielev, vi søger, har som minimum bestået HHX eller STX, og skal kunne genkende sig selv som en person, der er:

 • Vant til at gå forrest og har et godt drive
 • Nysgerrig og ivrig efter at løse opgaver
 • Dygtig og har en struktureret tilgang til sit arbejde
 • Imødekommende og god til at kommunikere

Du bliver en del af en international virksomhed, og derfor er det nødvendigt, at du er dygtig, præcis og skarp i din kommunikation – også på engelsk i skrift og tale.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Christina Schledermann på telefon 43486301 eller Susanne Neldeberg på telefon 43484419, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket til at sende din ansøgning med kopi af dine eksamensbeviser i dag eller senest den 12. juni 2018. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)