Maskinmester med stærk faglig erfaring til driftsrådgivning på tekniske projekter

Maskinmester med stærk faglig erfaring til driftsrådgivning på tekniske projekter

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 01 - 13

I stillingen som driftsrådgiver bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, køling, CTS, ventilation, indregulering og energioptimering. Vi rådgiver større ejendomsbesiddere og store private virksomheder om, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger.

Du bliver en del af en markedsledende afdeling

I bestræbelserne på at levere markedets bedste rådgivning og løsninger for vores kunder, får du en unik mulighed for at trække på en lang række driftstekniske in-house ekspertiser både i afdelingen, på tværs af den danske organisation og over landegrænser.  

I det daglige vil du rådgive vores kunder omkring, hvordan de bedst optimerer, drifter og vedligeholder deres tekniske anlæg. Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå af at optimere og fejlfinde på tekniske anlæg i drift, finde tekniske løsninger på indeklimaproblemer, lave indeklimaanalyser, gennemføre test af tekniske anlæg og foretage granskninger og test ifbm. afdelingens mange commissioning-projekter.

Generelt får du mulighed for at løse en bred vifte af tekniske opgaver og problemstillinger i en hverdag med frihed til selvstændigt at planlægge og udføre dine opgaver. På tværs af afdelingen finder du et stærkt fagligt miljø, hvor alle grene af bygningsdrift er repræsenteret på specialistniveau. Du kommer selv til at være en vigtig del af den fortsatte styrkelse af afdelingens kompetencer inde for indeklima i bygninger i drift.

I afdelingen bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du har praktisk erfaring og lyst til at komme dybere ned i dine opgaver

Du er en erfaren maskinmester med god praktisk erfaring med tekniske anlæg. Du har beskæftiget dig med mange forskellige problemstillinger på tekniske anlæg og er velbevandret i teknisk bygningsdrift. Du behøver ikke have erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed, men du skal have en analytisk sans og en interesse for indeklima i bygninger samt i commissioning-processen. Det er en fordel, at du f.eks. har beskæftiget dig med test af installationer, har erfaring med indregulering af vandbårne anlæg og brugen af måleudstyr til vand og luft, samt at du har en indsigt i relevante normer og standarder.

Kontakt og samarbejde med kolleger og kunder er en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale, og at du er imødekommende og nem at samarbejde med.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Tanja Henriques Schou på tlf. 2723 6371, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads (dog ikke fra d. 22. december til d. 2. januar). Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 13. januar 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)