Kommunikationskonsulent – branding-kampagner og employer branding

Kommunikationskonsulent – branding-kampagner og employer branding

Serviceområde
Public relations, kommunikation
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 03 - 14

Brænder du for at udbrede kendskabet til Sweco som Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgivningsvirksomhed? Og er du vant til at drive og ideudvikle på kommunikationsindsatser med fokus på kampagner og employer branding? Vi er på udgik efter en ny kollega, som kan udvikle og drive branding kampagner af høj kvalitet og som er vant til at få indsatser ud over rampen.

Som kommunikationskonsulent i Sweco Danmark bliver du projektleder på brandingen af kommunikationsafdelingens strategiske indsatsområder som fx et nyt content-site, kundenyhedsbrev, storytellingfilm samt internationale kampagner i samspil med vores kolleger i Stockholm. 

Du er en dygtig projektleder og udover planlægning af større branding kampagner vil du også få ansvar for planlægning af mindre kampagner, der understøtter vores seks forretningsområders aktiviteter – fx salgsindsatser, kundeevents og messer. Du sørger også for at disse indsatser kommer ud at leve – enten ved selv at eksekvere i samarbejde med vores grafiske designere eller med bureau. Det er derfor en stor fordel, hvis du er vant til at ideudvikle og samarbejde med kreative afdelinger og bureauer.

Employer branding-ansvar

Du får det overordnede ansvar for vores employer branding-strategi og -aktiviteter. Fx vores eget event for studerende ’Experience Sweco’, rekrutteringskampagner, employer branding koncept og employee advocacy programmer. Du vil også blive involveret i udviklingen af vores nye globale EVP i samarbejde med employer branding-kolleger fra de øvrige Sweco-lande.

Du bliver en del af et ambitiøst team med 8 kolleger, der fungerer som et mindre in-house bureau med forskellige kommunikationskompetencer. Vi er ansvarlige for al ekstern og intern kommunikation, herunder branding, PR, marketing, employer branding, web, sociale medier, interne kanaler, brand design samt support til events og konferencer. Vi hjælper hinanden i en travl hverdag, har det sjovt og arbejder samtidig målrettet, dedikeret og med et højt fagligt niveau.

Vores forventninger til dig som kommunikationskonsulent
Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, branding eller marketing og erfaring fra en lignende stilling, fx som projektleder på et bureau eller som marketingkonsulent i en virksomhed med mange interessenter. Derudover…

 • … har du gerne erfaring som projektleder på større branding-kampagner
 • … har du erfaring med employer branding på både strategisk og operationelt niveau
 • … er du vant til at samarbejde med og briefe kreative og grafiske afdelinger - du har æstetisk sans og et godt design-blik
 • … har du erfaring med digital markedsføring - enten som udførende eller i samarbejde med bureau - med fokus på test, konvertering, tydelige mål og efterfølgende evaluering. Erfaring med bureausamarbejde er derfor en stor fordel.
 • … er du vant til at rådgive om, planlægge og eksekvere kampagner og marketingaktiviteter på tværs af kanaler
 • … har du erfaring med at styre budgetter

Du er vant til selvstændigt at få ting til at ske, og du er vedholdende og opsøgende. Du gennemfører projekter indenfor deadline og har ikke noget i mod at gribe telefonen for at få afklaret et spørgsmål eller sikre fremdrift i et projekt. Og du bevarer roen - også selvom der kommer opgaver ind fra højre.

Du kommer til at arbejde på vores nybyggede hovedkontor i Ørestad, men må forvente lidt rejseaktivitet til vores kontorer rundt i landet

Kontaktinformation

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge hurtigt. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og marketingchef Anne Aksglæde Stahl på 21656455 eller kommunikationskonsulent Laura Toftdahl på tlf. 31515204. Brug linket til at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 14. marts 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)