Markedsorienteret gruppeleder til Water & Energy West - Aarhus

Markedsorienteret gruppeleder til Water & Energy West - Aarhus

Serviceområde
Ledelse
Region
Århus
Ansøgningsfrist
2018 - 01 - 04

Har du bred viden om anlægs- og afløbsområdet kombineret med ledererfaring og et godt kundenetværk?

Som gruppeleder i Water & Energy West får du ansvar for knap 15 medarbejdere, ud af en samlet afdeling på 40, der arbejder med opgaver inden for det anlægs- og afløbstekniske område. Det samlede forretningsområde ”Water & Energy” udgør i øjeblikket cirka 100 medarbejdere fordelt på alle kontorerne i Danmark. Vores mål er at vækste over de kommende år, og det mål skal du selvfølgelig være med til at arbejde hen imod. 

Du bliver leder for en gruppe af stærke fagfolk
Du vil sammen med afdelingschefen udgøre ledelsestemaet for Water & Energy West i den nordlige del af geografien og er således med til at fastlægge strategi og udvikling af forretningsområdet. 

Du bliver leder af en gruppe af stærke fagfolk, der rådgiver vores kunder inden for transport af vand, spildevand, el, gas og fjernvarme, samt rensning af spildevand. Vores arbejdsområder går fra strategi- og investeringsplaner, spildevandsplaner, ledningsfornyelse, regnvandshåndtering, klimatilpasning, kystsikring og byudvikling over projektering og implementering af løsninger til indkøring, drift og vedligehold af anlæggene. Ydelserne udgør en væsentlig del af vandkredsløbet, og vi arbejder således med helhedsløsninger for det samlede kredsløb i tæt samspil med andre afdelinger i Sweco. 

Som gruppeleder vil du have ansvar for medarbejderudvikling, faglig udvikling, salg samt budget for et engageret og dygtigt team af både unge og erfarne ingeniører. Du vil også deltage i projektarbejde således, at du kan fastholde og udvikle din egen faglige profil. 

Du refererer i det daglige direkte til afdelingschefen i Water & Energy West, der har base på Swecos kontor i Kolding. 

Om dig… 

Du er ingeniør med et anlægs-/afløbsteknik fundament

Du er uddannet ingeniør eller tilsvarende med speciale inden for afløbsområdet. Du har ligeledes relevant erhvervserfaring inden for anlægs- og afløbsteknikområdet og er vant til at fungere som projektleder for større anlægs- og afløbsprojekter, planlægningsopgaver samt registrering og fornyelse af ledningsanlæg. 

Du er en erfaren og dygtig leder

Du skal være visionær og kunne inspirere og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Din ledelsesstil er coachingbaseret og autentisk. Du har samtidig humor og en uformel tilgang til medarbejderne. 

Du er fagligt stærk

Din faglighed er helt i top, da du skal være med til at sikre, at vi fortsat ligger i den øverste liga. Du er god til at se nye sammenhænge og skabe helhedsorienterede løsninger. Derudover er du initiativrig og vidende om, hvad der rører sig i branchen. 

Du har evnen til at formidle og har erfaring med salg

Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. I stillingen vil dialogen med kunder være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og er markedsorienteret. Det er således et must, at du har et godt regionalt kendskab og netværk i Midt- og Nordjylland.   

Du er god til netværk

Vi er en del af en stor international virksomhed, så du skal trives med at samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser. Du skal have gode kommunikationsevner, da der er meget kommunikation i jobbet - også på engelsk. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Frank Jordt Kappel på 8228 1426, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest den 4. januar 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)