Lokalplanlægger/ Projektleder til Årstiderne Arkitekters byplansafdeling

Lokalplanlægger/ Projektleder til Årstiderne Arkitekters byplansafdeling

Serviceområde
Projektledelse, design
Region
Silkeborg
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 12

Vil du være med til at udvikle spændende projekter, der gennem helheds- og løsningsorienteret planlægning sikrer grundlaget for velfungerende byområder? Til vores byplanafdeling i det midtjyske søger vi en lokalplanlægger med erfaring inden for projektledelse.

 

I Årstiderne Arkitekters Byplanafdeling er vi specialister i byplanlægning og skaber grundlaget for fremtidens velfungerende byer. Vi bistår vores kunder med rådgivning inden for alle aspekter af byplanfaget, lige fra strategisk byudvikling og udarbejdelse af strukturplaner og mulighedsstudier til lokalplaner og konkrete bebyggelsesplaner. Vi sætter vores byplanfaglige viden om urbanisering, boformer, klima og bæredygtighed i spil for at skabe plangrundlag, der understøtter de visioner vores kunder og kommunerne har for fremtidens byområder.

Sammen med arkitekter, landskabsarkitekter og konstruktører og som en del af Sweco-koncernen, har vi en unik mulighed for at trække på og involvere en lang række kompetencer, som sikrer et solidt udgangspunkt for skabelsen af gode, velfungerende og bæredygtige byer.

Om dig

Som vores nye projektleder, med viden og erfaring indenfor lokalplanlægning og planrådgivning, bliver du en del af et team, hvis kompetencer dækker opgaveløsning inden for bl.a. bolig, erhverv, detailhandel, omdannelse og bevaring.

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver, som bl.a. kan omfatte;

 • Mulighedsstudier, indledende analyser og undersøgelser
 • Planundersøgelser og udarbejdelse af struktur- og helhedsplaner, dispositionsplaner og volumenstudier
 • Lokalplanforslag og evt. udkast til kommuneplantillæg, som udarbejdes i tæt samarbejde med bygherrer og kommuner

Vi sikrer dialog og kommunikation mellem developere og myndigheder samt borgere og politikere, i et krydsfelt, hvor arkitektonisk kvalitet, økonomi, lovkrav og politiske visioner skal gå op i en højere enhed, når vi skaber gode løsninger for alle. Løsningsorienteret dialog og sikring af den gode proces er derfor vores fornemste opgave, hvilket du naturligvis også skal evne og bidrage til med gode kommunikative evner. Ligeledes regner vi med, at du mestrer det planfaglige håndværk igennem din uddannelse og erfaring fra tidligere roller som byplanarkitekt eller urban designer.

Din daglige base vil være på vores Silkeborg kontor, men da vores team arbejder på tværs af vores midtjyske kontorer i Silkeborg, Herning og Aarhus, vil du skulle være fleksibel.

Om os

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Som ny kollega hos Årstiderne Arkitekter kommer du til at arbejde i et uformelt og godt arbejdsmiljø med kollegaer i hele landet. Vores kompetencer spænder bredt, men vi er specialiseret indenfor en række faglige felter, som er vores ekspertområder – boliger, erhverv, transformation og renovering, spaceplanning og indretning, landskabsarkitektur og byplan, retail, uddannelse og sport. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Kontaktinformation

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt, så send din ansøgning og CV samt relevant portofolio via linket senest d. 12. januar 2020. Vi holder samtaler løbende og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. For spørgsmål vedr. stillingen kan du kontakte Tegnestuechef Rikke Vangsaae på tlf. +45 6021 1586 / mail rhv@aarstiderne.dk. Alternativt kan Teamleder for Byplan Vest, Erik Knudsen kontaktes på tlf. +45 3177 9437 / mail esk@aarstiderne.dk. Du kan desuden også læse mere om vores fagområder og referenceprojekter på: https://issuu.com/aarstiderne_arkitekter/docs/aa_byplan_folder

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)