Kundesupporter med stærke evner inden for webbaserede softwareløsninger

Kundesupporter med stærke evner inden for webbaserede softwareløsninger

Serviceområde
It
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 03 - 06

Vil du gerne hjælpe os med at levere verdensklasseservice til vores kunder? Brænder du for at gøre tingene endnu bedre i morgen end vi gjorde i dag? Så har vi måske jobbet til dig. 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund. Vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.  

Vi har travlt med mange spændende udviklingsprojekter inden for softwareløsninger til primært kommuner og lufthavne, og vi har flere ambitiøse vækstplaner for de kommende år.  

Du bliver en del af Sweco Pavement Consultants, der har afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Tjekkiet og er en del af den internationale rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco. Vi er markedsledende og den største udbyder af Asset og Pavement Management Systemer (RoSy®) i Europa. 

Du brænder for kommunikation og udvikling webbaserede softwareløsninger

Dine primære opgaver bliver at supportere vores kunder og dine kolleger samt udarbejde brugervejledninger og Quick Guides.

 Du får ansvar for at undervise vores kunder i vores webbaserede softwareløsninger samt sætte dit eget præg på undervisningsmaterialet. Yderligere vil du bistå med test af vores produkter samt koordinere dokumentation og best-practice med vores datterselskaber i både Norge, Sverige og Tyskland.

Som kundesupporter for vores software afdeling, ser vi gerne at du har erfaring med:

 • Support af softwareløsninger via telefon og e-mail
 • Håndtering af Geografisk information (GIS) og databaser
 • Undervisning og udarbejdelse af undervisningsmateriale
 • Har du erfaring med script-sprog, som f.eks. Python, er det et stort plus 

For at du bliver en succes i jobbet er det en fordel at du kan arbejde selvstændigt, er lærenem og –villig til at lære noget nyt og brænder for at udvikle dig selv og firmaet. Du trives med at give kunderne en god oplevelse, hvilket er noget, du virkelig brænder for. Du forstår vigtigheden af god dokumentation, undervisning og support og er god til at skabe et helhedsindtryk. Du trives med at have en bred berøringsflade, både intern og eksternt. Du har stærke kommunikative evner også på engelsk, tysk vil være en fordel men ikke et krav.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Head of Software Development Martin Regner Larsen på telefon 8228 1415. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 6. marts 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)