Kundekonsulent – Salg af Geotekniske undersøgelser og rådgivningsydelser

Kundekonsulent – Salg af Geotekniske undersøgelser og rådgivningsydelser

Serviceområde
Salg
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2019 - 05 - 31

Har du erfaring med salg af tekniske løsninger og/eller rådgivningsydelser indenfor byggeri og anlæg? Er du målfokuseret, og har du en løsningsorienteret salgsprofil, der har fokus på dét, der giver værdi for kunden og et plus på bundlinjen? Så er du muligvis den kundekonsulent Vi søger til Swecos afdeling Ports og Geotechnics West.

Swecos afdeling Ports og Geotechnics har godt fat i markedet for geotekniske undersøgelser og rådgivningsydelser til bygge- og anlægsbranchen og vi har potentialet til at nå endnu bredere og længere ud. De sidste år er vi vokset markant og oplever ligeledes en stigende efterspørgsel på vores ydelser, som rummer næsten alt indenfor de geotekniske discipliner. Vi har derfor travlt og har ambitiøse vækstplaner for de kommende år.

I den forbindelse søger vi en ambitiøs salgsprofil til at drive salgsarbejdet og samarbejdet med nuværende og fremtidige kunder, som omfatter forsyningsselskaber, kommuner, entreprenører og private bygherrer i Midt- og Vestdanmark. Stillingen er nyoprettet og bringer dig vidt omkring i salget af geotekniske løsninger og kompetent rådgivning i de tidlige faser af ethvert tænkeligt anlægs- og byggeprojekt.

Du tegner salgsstrategien

Du har sandsynligvis erfaring fra en tilsvarende stilling, med salg af rådgivning og teknik, men vil gerne udvikle dig selv i en rolle, hvor du langt hen ad vejen, selv kan tegne og præge markedsmulighederne ud fra den forretning du repræsenterer. Det er dig, som vil ændre den måde, vi traditionelt har gået til markedet på for at sikre vores ordretilgang. Derfor skal du kunne være i tæt dialog med vores kunder, men også evne at spille bold op mod den interne organisation, og følge op på vi leverer tilbud, oplæg etc. i rette kvalitet og til rette tid.

Du vil få ansvaret for:

 • Vores tilstedeværelse ude ved kunderne og løbende opfølgning
 • At udarbejde en markedsdefinition på det geotekniske fagområde
 • At udfører en markedsafdækning samt opbygge en kundestrategi – samtidig med at du jagter salget i markedet
 • Konceptualisering af vores ydelser i samspil med lederne for vores fagspecialister
 • At definere og opbygge en helt ny salgsrolle i en af de markedsførende rådgivningsvirksomheder på ingeniørområdet i Danmark

Din viden indenfor geoteknik er ikke afgørende – Vi skal nok lære dig det væsentlige, så vigtigst er din evne til at forstå det tekniske segment samt at inddrage og bruge dine specialist-kolleger, sådan at kunderne føres sikkert igennem til netop den løsning, de har brug for.

Du er nysgerrig og har både er stærkt overblik og fokus på din forretnings mål og muligheder, men vægter naturligvis, at være tæt på kunderne og dyrker relationerne face-to-face. Du demonstrerer et strategisk mindset og en eksekverende personlighed.

Du får arbejdsplads i hele Danmark, men vi forestiller os at dit skrivebord skal stå enten på vores kontor i Odense eller Kolding.

Dine nye kolleger
Du vil med reference til Afdelingschefen indgå i et team sammen med tre teamledere med ledelsesansvar.

Vores afdeling i vestdanmark består af ca. 45 engagerede og kompetente kolleger, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Opgaverne spænder fra små traditionelle geoteknikopgaver til større infrastrukturprojekter inden for f.eks. havne, vej, bane og byggeri – kort sagt, vi står ikke stille.

Vi har pt. en flåde på 5 egne borerigge, heraf 1 placeret på Sjælland. Vi tror på værdien af at kunne levere integreret rådgivning fra udførelse af geotekniske undersøgelser over parameterfastsættelse og afrapportering af undersøgelserne til optimering af kundens projekt baseret på førnævnte.

Ports & Geotechnics West dækker Jylland og Fyn. Herudover har vi en tilsvarende afdeling i det østlige Danmark, som vi arbejder meget tæt sammen med. Vi er derfor et velfungerende team på tværs af Danmark.

Swecos samlede ”Ports & Geotechnics” afdeling udgør 90 medarbejdere, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Kollegerne er fordelt på kontorerne i København, Odense, Kolding, Århus, Viborg og Aalborg og vi er en del af en stor international virksomhed. Selvom vi geografisk dækker hele Danmark, arbejder vi tæt på tværs af teams og har ligeledes en – mener vi selv - uformel, dynamisk og direkte ledelsesform. Vi tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Lars Brønnum Fisker på 91377185 eller mail larsbronnum.fisker@sweco.dk. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 31. maj 2019. Vi glæder os til at høre mere om dig og dine kompetencer og indkalder løbende til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)