Key Account Manager til konceptsalg af rådgivningsydelser og softwareløsninger

Key Account Manager til konceptsalg af rådgivningsydelser og softwareløsninger

Serviceområde
Salg
Region
Vestdanmark
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 15

Har du erfaring med salg af software og tekniske løsninger til offentlige aktører eller politisk styrede organisationer? Er du ambitiøs og målfokuseret, men holder fokus på det gennemførte salg, der giver værdi for kunden? Så er du muligvis den Key Account Manager vi søger til Sweco Pavement Consultants i Kolding eller Aarhus.

Sweco Pavement Consultants har afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige og er en del af den internationale rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco. Vi er markedsledende og den største udbyder af Asset og Pavement Management Systemer (RoSy®) og tilhørende rådgivningsydelser i Europa. Vi har travlt og har ambitiøse vækstplaner for de kommende år.

I den forbindelse søger vi en ambitiøs salgsprofil til at drive salgsarbejdet og samarbejdet med nuværende og fremtidige kunder, som primært omfatter kommuner, men også større virksomheder i Danmark.

Hvem er du?

Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, men vil gerne udvikle dig selv og Sweco yderligere. Du har muligvis erfaring med løsningsorienteret software og konceptsalg som forretningskonsulent el. lignende, men vigtigst er:

 • Salgserfaring fra offentlige/politiske organisationer;

Du åbner konstant nye døre og skaber løsninger, der bringer værdi og synergi på tværs i organisationen – du gør hverdagen mere enkel.

 • Erfaring med salg af kundeorienteret og løsningsbaseret software;

Vi lytter til vores kunder og bliver bedre sammen med dem. Du ser dig selv som en vigtig kobling imellem forretningsudvikling og kundebehov.

 • Flair for at samarbejde med og kommunikere til alle led i en offentlig organisation;

Både daglige brugere, tekniske brugere og indkøbschefer forstår dig, fordi du både forstår og indfrier deres behov.

 • Strategisk mindset men eksekverende personlighed;

Du har både er stærkt overblik og fokus på din forretnings mål og muligheder, men vægter naturligvis, at være tæt på kunderne og dyrker relationerne face-to-face.

Et stærkt produkt i en kundedrevet virksomhed

Som Key Account Manager i Sweco Pavement Consultants tilbydes der altså store muligheder for at dyrke relations-salg og kundeudvikling med det mest udbredte Asset og Pavement Management Systemer i Norden, som anvendes på praktisk, taktisk, strategisk og politisk niveau.

Derudover får du:

 • En uformel arbejdsform i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger
 • Frokostordning med mulighed for at købe mad med hjem
 • Sundhedsordning
 • En stilling i et firma med stor faglig spændvidde og international orientering
 • Løn og vilkår, der svarer til de stillede krav og dine kvalifikationer

Du vil referere til Afdelingschefen for Salg & Markeder, Bjarne Bylov Jensen, men stillingen vil i høj grad bære præg af ansvar og selvstændighed - løbende sparring om udvikling, strategi og performance er naturligvis en selvfølge.

Kontaktinformation

Sådan kommer du videre. Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Bjarne Bylov Jensen på mail BjarneBylov.Jensen@sweco.dk el. tlf. +45 8228 1435. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 15. oktober 2018. Vi glæder os til at høre mere om dig og dine kompetencer og indkalder løbende til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra effektiv transport til rent vand og varme boliger og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)