Konsulent/forretningsudvikler til DriftWeb

Konsulent/forretningsudvikler til DriftWeb

Serviceområde
It
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 12 - 06

Vil du være med til at sætte dit præg på it-løsninger til fremtidens Smart City og arbejde med et markedsførende produkt? 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund. Vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser. 

Vi udvikler og markedsfører en række portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet. Løsningerne anvendes ofte i samarbejde mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Swecos løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at løse de aktuelle opgaver. Løsningerne anvendes af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. 

En af de konkrete løsninger vi tilbyder vores kunder er DriftWeb, der bruges til håndtering af borgerhenvendelser samt ad hoc-, bestiller- og driftsopgaver. Alt fra registrering til udførelse. Måske du som borger i din kommune har hørt om Giv et Praj, Giv et Vink eller Giv et Tip? Vi har god succes med løsningen og søger derfor nu endnu en konsulent/forretningsudvikler til teamet. 

Du får din daglige gang på vores kontor i Glostrup frem til 2018, hvor vi flytter i nybygget domicil i Ørestaden. 

Du bliver tæt sparringspartner for dine kunder

DriftWeb er implementeret hos mere end 80 danske kommuner og forsyningsselskaber på tværs af hele landet, men dit primære arbejdsområde bliver Østdanmark. 

I jobbet som konsulent og forretningsudvikler er det dit hovedansvar at være sparringspartner for eksisterende kunder og forretningsudvikle og introducere DriftWeb-platformen til nye kunder.

En hjørnesten i jobbet er at indgå som sparringspartner for vores kunder i forhold til udvikling af arbejdsgange, anvendelse og introduktion at ny funktionalitet, ledelsesinformation og lignende tiltag, der kan skabe værdi. 

I tæt samarbejde med resten ad teamet bag DriftWeb skal du også løbende bidrage med idéer til den videre udvikling af systemet. Din vigtigste opgave bliver hér at bidrage med forretningsmæssig indsigt, der kan sikre, at DriftWeb-platformen til enhver tid er på forkant med den markedsmæssige udvikling. 

Derudover skal du: 

 • Deltage i den daglige support efter behov
 • Gennemføre implementering hos nye kunder efter behov
 • Løbende have dialog og sparring med udviklerne omkring den tekniske løsning
 • Samarbejde med øvrige konsulenter/sælgere på DriftWeb-området 

Vores arbejdsmiljø er uformelt, dine kolleger er dygtige og engagerede, og du kommer til at samarbejde med højtuddannede specialister inden for mange fagområder. Derudover får du mulighed for personlig og faglig udvikling og store muligheder for at præge dit jobindhold. 

Erfaring med offentlige kunder

Du har gerne erfaring fra det kommunale eller entreprenørbranchen, hvor du har erfaring med at udføre arbejde for offentlige kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som driftschef eller formand og nu lysten til at skifte branche. Det vigtigste for os er ikke din specifikke baggrund eller uddannelse, men at du kender brugerens udfordringer i det daglige. 

Det er vigtigt, at du formulerer dig præcist og korrekt både mundtligt og skriftligt, da der er meget kommunikation i jobbet. Du skal forstå at skabe merværdi for vores kunder, have et godt netværk og en professionel og troværdig fremtræden. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Helge Tøttrup på 4348 6362, e-mail HelgeTottrup@sweco.dk eller Arne Hurup på 4348 6649, e-mail ArneHurup.Nielsen@sweco.dk Følg linket til ansøgningsskemaet og send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. december 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)