Konsulenter og projektleder til GIS og forsyning

Konsulenter og projektleder til GIS og forsyning

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København og Aarhus
Ansøgningsfrist
2019 - 02 - 28

I Sweco GIS & IT er vi omkring 80 kolleger, og vi vil gerne være flere. Vi har vi brug for dig, der har erfaring med forsyning og/eller GIS, og som kan se dig selv enten som konsulent eller som projektleder. Som projektleder skal du have lyst til at være omdrejningspunkt for vores GIS-aktiviteter i forsyningsmarkedet, og som konsulent skal du have lyst til at møde og arbejde med små som store kunder af alle slags i hele landet.

Du kommer til at arbejde med et succesfuldt produkt

Du får mulighed for at arbejde med markedets stærkeste WebGIS platform, Spatial Suite, i et stærkt fagligt miljø. Spatial Suite vokser både herhjemme og i udlandet i alle dele af markedet. Vi oplever desuden stor tilgang af FME-opgaver og integrationer til andre GIS-systemer, så vi spænder bredt.

Ørestad eller Aarhus?

Hvis du har mod på at blive projektleder hos os, så er dit arbejdssted i vores nye dejlige hus i Ørestad. Har du lyst til at blive konsulent hos os, så har vi brug for dig både i Aarhus og Ørestad. I Aarhus har vi kontor i fine lokaler på Dusager i Skejby.

Som projektleder...

er det vigtigt for os, at du kender forsyningsverden. Din uddannelse er ikke så vigtig for os, men det er vigtigt, at du har lyst til at lede både små og større projekter, og ikke selv er bange for at deltage i opgaveløsningen. Kommerciel forståelse og lyst til at møde vores kunder og samarbejdspartnere er heller ikke uvæsentligt. Derudover kan du genkende følgende:

 • Kan se dig selv som en del af det hold, der står bag Spatial Suite
 • Kender forsyningsverdenen og dens datamodeller
 • Har GIS inde under huden
 • Kender til både klassiske og agile metoder
 • Kan svare på et udbud og give et tilbud
 • Kan motivere dine kolleger og drive et projekt
 • Kan selv, men er heller ikke bange for at spørge om hjælp

Som konsulent...

hos os, får du opgaver og ansvar fra du starter. Derfor er det vigtigt for os, at du har erfaring med i bagagen. Din erfaring behøver ikke absolut at være med Spatial Suite, så er du stærk i FME eller Arc, så er det også relevant. Det afgørende er, at du har lyst til at dykke ned i både kundernes verden og vores produkter. Hvis du kan spejle dig i det og noget af det følgende, så er du på rette spor:

 • Du er ikke bange for at løse systemnære opgaver
 • Databaser, webservices, XML og operativsystemer er ikke fremmedord
 • Erfaring med Spatial Suite, FME eller Arc
 • Kan både lytte, analysere og lave den rigtige løsning.
 • Domæneviden fra kommune, forsyning eller noget tredje
 • Blik for nye muligheder, både tekniske og kommercielle
 • Ikke bange for at spørge om hjælp og heller ikke bleg for at hjælpe

Uanset hvilken rolle du har mod på...

så er det vigtigste for os, at du har du lyst til at blive en del af og bidrage til det samlede GIS & IT-hold i Sweco. Det er et stærkt og godt hold, der tager sig godt af hinanden, og også af dig. Vi har en ligefrem, åben dialog og højt til loftet, men vi er også meget seriøse omkring det, vi laver, så vi er holdspillere, der også kan selv.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Kontakt Nils-Bo Wille Jørgensen på 2723 6085, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 28. februar 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)