Kommunikationskonsulent – proaktiv og initiativrig rådgiver med forretningsforståelse og en skarp pen

Kommunikationskonsulent – proaktiv og initiativrig rådgiver med forretningsforståelse og en skarp pen

Serviceområde
Public affairs, kommunikation
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 18

Har du stærke kommunikationskompetencer samtidig med, at du selv kan drive tiltag og skabe resultater? Kan du arbejde strategisk og praktisk på tværs af platforme?

Vi ønsker at højne kendskabet til Sweco og vores rolle i samfundet - hvad vi arbejder med og står for. Derfor kommunikerer vi løbende om projekter, indsatser og resultater – og derfor har vi brug for en ambitiøs kommunikationskonsulent som dig på holdet.

Som kommunikationskonsulent fungerer du som rådgiver internt i organisationen – helt specifikt for tre ud af vores seks divisioner: ’Vand, Energi og Miljø’, ’Asset Management og It’ samt ’International’. Derfor er det vigtigt, at du har en stærk forretningsforståelse, at du er en dygtig rådgiver, og at du også selv kan eksekvere opgaver på et højt niveau.

Rollen som konsulent er lige dele strategisk og praktisk. En stor del af dit job vil være løbende at holde møder med dine divisioner med henblik på at opstøve historier – historier som du efterfølgende selv vinkler og formidler på forskellige kanaler. Du kommer med andre ord til at udtænke og planlægge forskellige kommunikations- og marketingtiltag, men vil også ofte være ansvarlig for at føre tiltagene ud i livet ved at producere indhold gennem fx artikler, pressemeddelelser, annoncer/advertorials, brochurer, historier på sociale medier m.m.

Samtidig vil du få det overordnede ansvar for én eller flere af vores kanaler - fx website eller kundenyhedsbrev afhængig af din erfaring. Du vil også blive projektleder på et eller flere af vores fælles strategiske initiativer - fx employer branding aktiviteter eller implementering af et nyt website.

Du bliver en del af et ambitiøst team med 8 kolleger, der sidder med ansvaret for al ekstern og intern kommunikation for Sweco Danmark - herunder branding, PR, marketing, employer branding, web, sociale medier, interne kanaler, visuel kommunikation og brand design samt support til events og konferencer. Vi hjælper hinanden i en travl hverdag, har det sjovt og arbejder samtidig målrettet, dedikeret og et højt fagligt niveau. Du kommer til at arbejde tæt sammen med os andre i kommunikationsteamet og ikke mindst vores eksperter indenfor arkitektur og ingeniørrådgivning i hele den danske koncern.

Vores forventninger til dig som kommunikationskonsulent

Du har en relevant kommunikationsfaglig eller journalistisk uddannelse, og minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling i enten virksomhed eller bureau. Derudover…

 • … har du gerne erfaring som projektleder for forskellige projekter, fx nyt website, employer branding aktiviteter, kunde events etc.
 • … er erfaring med digital markedsføring og kampagner en fordel
 • … er du vant til at samarbejde med og briefe grafiske designere - erfaring med bureausamarbejde er også en fordel

Du tænker naturligt marketing og kommunikation på tværs af platforme – både organisk og betalt – og hele vejen rundt. Du er dygtig til at identificere og vinkle en god historie og skarp til at skrive fængende indhold til både presse, SoMe, annoncer, webtekster, debatindlæg, content site etc.

At være vedholdende og opsøgende er et af dine kendetegn, så du har ikke noget i mod at gribe telefonen af dig selv for at få afklaret et spørgsmål eller sikre fremdrift i et projekt. Derfor er du også god til at planlægge og følge dine projekter helt til dørs inden for deadline, samt håndtere flere projekter på en gang. Du bevarer også roen, selvom der kommer ad hoc-opgaver ind fra højre.Du kommer til at arbejde på vores nybyggede hovedkontor i Ørestad, men må forvente lidt rejseaktivitet til vores kontorer rundt i landet

Kontaktinformation

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge hurtigt. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og marketingchef Anne Aksglæde Stahl på anne.aksglaede@sweco.dk eller kommunikationskonsulent Laura Toftdahl på tlf. 31515204 - dog ikke i perioden 10.-12. februar. Brug linket til at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. februar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading architecture and engineering consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)