Knivskarp afdelingssekretær med komplet overblik

Knivskarp afdelingssekretær med komplet overblik

Serviceområde
Administration
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 04 - 30

Kan du lide, at dagene ikke er ens, og vil du gerne have muligheden for selvstændigt at præge dine opgaver, så er du lige netop den afdelingssekretær, vi står og mangler i Facilities Management. Hos os får du en udfordrende og meget selvstændig stilling. Der er højt til loftet, vi er uformelle, og alle hjælper alle i en travl hverdag. 

Du er fagligt stærk og har fokus på samarbejde
Facilities Management (FM) er en del af Byggeridivisionen Planning & Design, hvor vi er ca. 500 medarbejdere. I FM er vi ca. 85 medarbejdere fordelt i 7 teams på tværs af hele landet. Du får base på vores kontor i Glostrup, indtil vi senere på året rykker ind i vores nye hovedkontor i Ørestad. 

Som afdelingssekretær har du først og fremmest en vigtig rolle internt i afdelingen. Du tager f.eks. imod nye medarbejdere og er med til at sikre en god lokal onboarding. Du forbereder møder og deltager aktivt i afdelings- og ledermøder, og du sikrer en knivskarp kalenderstyring af særligt afdelingschefen Svend Åge Carlsens kalender – det er også ham, du refererer til. Ud over det tætte samarbejde du har med medarbejdere og ledere internt i FM, bliver du også en del af sekretærgruppen i divisionen. 

Herudover er der også en del kommunikationsprægede opgaver i jobbet; f.eks. udarbejdelse af præsentationsmateriale og PP-præsentationer og korrektur- og layoutgennemgang af div. materiale. Du skal regne med, at du er den, dine kolleger kommer til med praktiske dag-til-dag udfordringer, så du skal være ferm til systemer og god til at opsøge hjælp rundt omkring i organisationen. 

Du bruger din erfaring til at skabe overblik og struktur
Du har højst sandsynligt en administrativ uddannelse/kontoruddannelse, merkonom, korrespondent eller noget andet, der gør, at du har den rette faglighed til at træde lige ind i jobbet. Du har erfaring som sekretær i større afdelinger, hvor du har været inde over mange forskellige typer opgaver. 

Du er vant til, at din dag og opgaveprioritering kan ændre sig med kort varsel, og du er god til at jonglere med de berømte bolde – det er sjældent, at en af dem ryger på gulvet. Det skyldes, at du er god til at skabe struktur og rutine i dine opgaver. Dine opgaver får du som sagt rig mulighed for at præge, så du er selvstændig og opsøger hjælp og sparring, hvis du går i stå. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Svend Åge Carlsen på tlf. 2723 6079 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 30. april 2018. Vi regner med at holde løbende samtaler, så lad os gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)