Jr. ingeniør/konstruktør med interesse inden for energi og anlæg

Jr. ingeniør/konstruktør med interesse inden for energi og anlæg

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 31

Vil du forme din karriere som ingeniør med speciale inden for energiområdet, i Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed?

Du er sandsynligvis nyuddannet/let erfaren ingeniør/konstruktør, men har lyst til at lære endnu mere om de mange facetter og udfordringer, der er indenfor energi og anlægsområdet i Danmark.

Som vores nye kollega i Energi, vil du både arbejde tæt med og lære af nogle af de bedste og mest erfarne ingeniører i branchen, men også selv få ansvar for egne opgaver i de mange anlægsprojekter vi løser for vores mange kunder i Danmark.

Du skal bidrage til vores fortsatte vækstrejse – vi bidrager til din!

Hos os får du ansvar, et stærkt videns-fundament og stor mulighed for at præge din egen udvikling og fremtidige markedsværdi som ingeniør/konstruktør. Du får muligheden for at kunne arbejde både selvstændigt og sammen med de dygtigste kolleger i branchen. Du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange og spændende opgaver.

Din erfaring er endnu ikke voldsom, men du skal have lyst til at tage opgaver, der bl.a. omhandler:

 • Fjernvarme og andre forsyningsformer som gas, vand og el
 • Ledningsomlægninger, No-Dig løsninger ved krydsning af veje, vandløb og jernbaner hvor du både håndterer ledningsoplysninger og har den direkte og selvstændige kontakt med kunders projektteams, teknikere og entreprenører
 • En del af dit arbejde vil også ligge inden for udarbejdelse af digitalt projektmateriale i MicroStation 2D og 3D samt databehandling i enkle databaser og Excel
 • Koordineringshjælp og involvering i afdelingens mange andre projekter

Vi ønsker os dig, som er proaktiv, energifyldt - og naturligvis en helt igennem god kollega! Derudover kan du sandsynligvis spejle dig i et engagement om at optimere energi-området igennem aktuelle indsatsområder som digitalisering, grøn omstilling og fremtidens energisystem. - så vil du passe ind i Swecos team for Energi.

Om dig…

Du er i begyndelsen af din ingeniør-/konstruktørkarriere, men ved allerede nu at anlægsområdet er dit interessefelt. Selvom du er nyuddannet /let erfaren forventer vi, at du har grundlæggende læring på plads fra studiet eller igennem 2-3 års arbejde med ledningsprojekter inden for afløb, gas, vand, fjernvarme og el.

Vi vægter dog især, at du er imødekommende og engageret i dit samarbejde med både kunder og kolleger!

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Teamleder for energi Ask Brüel på mail: asktonsgaard.bruel@sweco.dk eller tlf: +45 4348 6449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31 marts 2019. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)