It-konsulent med god indsigt i miljøområdet

It-konsulent med god indsigt i miljøområdet

Serviceområde
It
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 02 - 05

Har du lyst til at arbejde med at koble miljølovgivning og it-udvikling sammen? Og vil du være med til at bringe vores it-løsninger inden for miljøområdet sikkert ud til kunderne? 

Du bliver en del af GIS & It-afdelingen, hvor du får ca. 85 engagerede kolleger. Vi er en afdeling bestående af konsulenter, udviklere og supportere, det har specialiseret sig i it-løsninger indenfor teknik- og miljøområdet. Vi er alle drevet af at skabe værdi for vores kunder gennem udvikling af innovative og stærke it-løsninger. Vi har højt til loftet i afdelingen, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver og udnytte dine styrker.

Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste produkter

Vores it-løsninger inden for miljøområdet omfatter pt. JordWeb, Bygningsaffald.dk samt MiljøWeb, der er vores nyudviklede it-løsning, der fokuserer på myndighedernes arbejde med miljøtilsyn af virksomheder, landbrug og vandanlæg. Da vi oplever stor efterspørgsel på vores it-løsninger og kompetencer, søger vi flere konsulenter til at implementere løsninger og betjene vores kunder. For at du er den rette, så skal du være god til at sætte dig ind i lovstof inden for miljøområdet og bruge denne viden til at sparre internt med vores udviklingsteam og eksternt med brugerne. I vores udviklingsproces lægger vi vægt på dialogen med brugerne og de faglige specialister hos kunderne, og arbejder med agile processer, hvor kunderne er inviteret inden for i ”maskinrummet”.

Opgaverne vil du selv være med til at skabe og præge – og de kan strække sig bredt fra projektledelse af kundeimplementeringer til betjening vores kunder og opbygning af brugervejledninger m.v. Som en naturlig del vil du indgå i arbejdet med videreudvikling af vores it-løsninger, så de understøtter vores kunders ønsker og lovgivningens krav.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en ambitiøs og samarbejdende konsulent med en god it-forståelse og nogle års erfaring inden for miljøområdet eller it-udvikling. Du har en relevant uddannelse eller erfaring, som gør, at du kender miljølovgivningens kompleksitet. Du kommer enten fra en stilling, hvor du i dag arbejder med udvikling og implementering af it-løsninger, eller fra en miljøfaglig stilling, hvor du igennem dit arbejde har tilegnet dig erfaring med brug af fagrelaterede it-systemer.

Du skal kunne begå dig i et kreativt miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde.

Du sætter en ære i at have en god og konstruktiv kommunikation med kunder og kolleger. Du er struktureret i din tilgang til opgaverne, og du er god til at formulere dig på skrift og i tale. Du sætter en dyd i, at dit arbejde er gennembearbejdet, når du afleverer det. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Arne Hurup Nielsen på tlf. 2723 6649 eller e-mail arnehurup.nielsen@sweco.dk. Brug linket ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 5. februar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)