Ingeniørpraktikant til afdeling for Konstruktioner & Brandrådgivning

Ingeniørpraktikant til afdeling for Konstruktioner & Brandrådgivning

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 11 - 19

Er du ingeniørstuderende, og har du i dine studier haft fokus på bærende konstruktioner og statiske beregninger, så er en praktikplads hos Sweco måske noget for dig?

Vi søger lige nu en praktikant til forårssemestret 2018.

Dit praktikforløb vil foregå i afdelingen for Konstruktioner & Brandrådgivning hos Sweco i Glostrup. Her kan du få et godt og solidt indblik i praktisk konstruktionsarbejde samt hverdagen hos en står rådgivervirksomhed. Du vi få et springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet.

Desuden bliver du en del af en afdeling med engagerede og dygtige kolleger, som kan lide at lære fra sig.

Du er studerende og brænder for faglige udfordringer

Udover din faglige viden som viser sig ved gode karakterer, er du kendetegnet ved:

 • Du har lysten til at sætte dig ind i nye opgaver.
 • Du er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, som du med tiden kommer til at løse.
 • Du er serviceminded, har humor og er imødekommende ligesom dine kolleger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Martin Hoff Ludvigsen på telefon 91 37 72 84, hvis du vil vide mere om praktikpladsen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og karakterblad i dag eller senest d. 19.11.2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)