Ingeniør til klima- og kystsikring

Ingeniør til klima- og kystsikring

Serviceområde
Ingeniør
Region
Danmark
Ansøgningsfrist
2018 - 12 - 30

Har du lyst til at arbejde med projekter inden for klima- og kystområdet i Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma, hvor ansvar og tværfagligt samarbejde er hjørnestenen i hverdagens arbejde? Da vi netop nu oplever stor vækst i vores klima- og kystopgaver, søger vi derfor en stærk faglig profil. Søg nu, og få 14.500 dygtige kolleger, der alle arbejder for fremtidens løsninger indenfor ingeniør- og arkitektområderne.

Jobbet

Vores afdeling for havne- og geokonstruktioner har utroligt travlt med at løse et stigende antal opgaver inden for klima- og kystbeskyttelse overalt i Danmark. Derfor søger vi, som udgangspunkt en ny kollega til vores kontor i Aarhus, men med mulighed for at tilhøre et af vores øvrige kontorer i Danmark.

Du bliver en del af en afdeling på ca. 100 medarbejdere, der overordnet arbejder med geoteknik, geoteknisk feltarbejde, havne- og geokonstruktioner samt klima- og kystbeskyttelse.

Opgaverne kan omfatte alle facetter fra den første kundekontakt, tilbud, miljøvurderinger, feasibility studier, numerisk modellering, detailprojektering og eventuel byggeledelse og tilsyn. Opgaverne varierer i størrelse fra små lokale projekter, hvor vi typisk samarbejder 1-2 kolleger, til de større infrastrukturprojekter med mange fagdiscipliner.

Du bliver ligeledes involveret i et treårigt EU-projekt, der bl.a. omhandler design af regionale og lokale stormflodsbeskyttelser, numerisk modellering af effekterne af stormflodsløsninger samt effekterne af de forventede klimaændringer på vandmiljø og kyster.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad fra enten ingeniør- eller geolog/geograf uddannelsen med specialistviden inden for klima, kystprocesser og design af kystkonstruktioner. Da vi oplever vækst i vores brug af numerisk modellering, vil det være en fordel, at du ligeledes har solidt kendskab til MIKE21/MIKE3 universet. Du kommer desuden til at arbejde sammen med vores øvrige divisioner inden for klimaopgaver, hvilket betyder tæt samarbejde med andre fagdiscipliner.

Du skal derudover:

 • Kunne håndtere at arbejde selvstændigt og struktureret
 • Være samarbejdsorienteret
 • Du er engageret i dit fagområde og har en imødekommende indstilling
 • Have interesse i at vedligeholde samt udbygge gode relationer
 • Have erfaring med projektering af kystkonstruktioner og designbetingelser
 • Have lyst til alsidige arbejdsopgaver men med primær fokus på klima- og kystopgaver

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder til gengæld dig at blive en del af Europas største rådgivende ingeniør og arkitektfirma, hvor vi hele tiden stræber imod at samarbejde på tværs af grænserne, så vi sikrer vidensdeling og -udvikling. I Sweco har vi en flad organisationsstruktur, hvor du har mulighed for at få indflydelse og hurtigt opbygge et godt internt netværk med nye kolleger. Vi har en uformel omgangstone og vægter initiativ, ansvar og udvikling højt. Du bliver en del af afdelingen for Havne og Geoteknik, der har kontorer og dermed kolleger i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Silkeborg og Kolding.

Hvis det lyder attraktivt

Hvis ovenstående lyder spændende og attraktivt for dig, så kontakt os endelig. Ligeledes hvis der skulle være spørgsmål eller behov for en uformel indledende snak. Du kan kontakte Senior projektleder Lotte Meldgaard Pedersen, tlf. 4348 6791, eller teamleder Martin Møller, tlf. 8210 5103, for spørgsmål til dette opslag eller sende din ansøgning, CV og eventuelle øvrige relevante dokumenter ved at klikke på ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Vi indkalder løbende til interview, så send endelig din ansøgning inden fristens udløb.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)