Ingeniør til asset management af veje, pladser, stier og fortove

Ingeniør til asset management af veje, pladser, stier og fortove

Serviceområde
Ingeniør
Region
København, Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 29

Er du ingeniør inden for veje og anlæg og vil du være en del af den førende aktør inden for asset og pavement management?

Sweco Pavement Consultants beskæftiger sig med drift og vedligeholdelse af veje, grønne områder og lufthavne, fra indsamling af data, databearbejdning, beregning af vedligeholdelsesplaner, drifts- og plejeplaner og udbud. Som værktøj benyttes bl.a. vores egenudviklede asset management systemer RoSy og PARK. Vi er førende indenfor dette område i Europa med medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Du får selvstændigt ansvar for drift og vedligeholdelsesopgaver

Som ingeniør i Pavement Consultants kommer du til at deltage i projekter primært indenfor vejsyn, udarbejdelse af udbudsmateriale (reparationer, nye belægninger, vintervedligeholdelse, driftsopgaver mm) og tilsyn. Du arbejder derfor tæt sammen med kunderne. Nogle af dine konkrete opgaver er:

 • Gennemførelse af projekter inden for drift og vedligeholdelse
 • Håndtering af interne og eksterne interessenter – herunder sikre en professionel kommunikation og en tæt faglig sparring, du skal forvente at have megen kundekontakt
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale og gennemførsel af udbudsprocessen
 • Videreudvikling af drifts- og vedligeholdelseskoncepter

Du bliver en del af et team af specialister inden for området, hvor vi arbejder tæt sammen og sparrer meget med hinanden fagligt. Vi arbejder i dag med projekter inden for drift og vedligeholdelse, og det vil også være den type af projekter, du typisk kommer til at arbejde med.

Din nærmeste leder er teamleder Antje Hansen og dit ansættelsessted vil være vores kontor i Ørestad eller Kolding.    

Du er fagligt stærkt funderet kan give med- og modspil til kunder og kolleger

Du er sandsynligvis uddannet ingeniør eller tilsvarende og du og har erfaring med drift og vedligehold af veje - enten fra en rådgiver, entreprenør eller kommunal bygherre.
Desuden ser vi gerne du har:

 • Erfaring med tilsyn ved belægningsarbejder
 • Erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Erfaring med praktisk vejdrift
 • Kendskab til udbudslovgivningen
 • Kendskab til håndtering af data i vejforvaltningssystemer som RoSy eller Vejman.dk

Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er præcis i din kommunikation og imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre – særligt i forhold til dine kunder.  Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, så skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

Sådan kommer du videre
Kontakt teamleder Antje Hansen på telefon 8228 1491 eller 27231491, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket nedenfor for at sende din ansøgning med relevante dokumenter hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)