Ingeniør med solid erfaring indenfor havnekonstruktioner

Ingeniør med solid erfaring indenfor havnekonstruktioner

Serviceområde
Ingeniør
Region
København, Kolding, Aarhus, Aalborg
Ansøgningsfrist
2020 - 12 - 13

Havneteamet i Sweco søger en ny kollega med erfaring og viden inden for havne- og jordtrykspåvirkede konstruktioner, der kan arbejde målrettet, løsningsorienteret og struktureret med de mange spændende opgaver, som teamet varetager.

Teamet og organisationen

Sweco’s havneteam er et særdeles erfarent og kompetent team med mangeårig erfaring med alle former for rådgivning og projektering for danske og udenlandske havne fra mindre renoveringer til store havneudvidelser.

I havneteamet løser vi opgaver inden for projektering og gennemførelse af nye havneprojekter og kystsikringsprojekter, kystnære jorddepoter, D&V, forundersøgelser samt numeriske simuleringer. Vi arbejder fx med udarbejdelse af skitse- og projektforslag, detailprojektering og udbud samt tilsyn, byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering. Desuden har vi opgaver inden for geo- og miljøtekniske samt hydrogeologiske forundersøgelser, tilstandsvurderinger og renovering af kajkonstruktioner samt projektering af moler og kystsikring. Teamet varetager også processen omkring myndighedshåndteringen og -ansøgninger samt udarbejder økonomiske overslag. Teamets erfarne kræfter bringes i spil på projekter inden for havneudvidelser, færgelejer og -ramper, kystnære depoter for ren og lettere forurenet jord samt træbrygger og kanaler ifm. lystbådehavne.

Vi har i de seneste år og for nuværende arbejdet på projekter som udvidelse af Frederikshavn Havn, Københavns Nordhavn, Skagen Havn, Køge Havn, Ystad Havn og Rønne Havn og har flere spændende havneprojekter undervejs.

Sweco er i dag Europas største rådgivervirksomhed med over 17.000 ansatte. Koncernen har samlet set et stort og dygtigt hold af specialister inden for havne og anlæg, der samarbejder på tværs af landeselskaberne. Dit tilhørsforhold er derfor både til dit team i Øst- eller Vestdanmark og til andre medlemmer af dette dygtige hold i koncernen som helhed.

Havneteamet er en del af afdelingen for Havne og Geoteknik, der udgør Sweco’s stærke hold på dette markedsområde på tværs af landet. Der er ca. 80 medarbejdere på tværs af Sweco Danmark med fokus på havne, vandbygning, kyst- og højvandssikring samt geoteknik. Havne og Geoteknik afdelingerne er en del af Sweco Danmarks infrastrukturdivision.

Swecos model

Hos Sweco er vi altid tæt på kunderne. Vi tilstræber at forstå vores kunders forretning og udvikler aktivt langvarige kunderelationer på alle niveauer af organisationen. Vi er praksisnære, vores struktur er decentral, og du vil hurtigt få ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling. Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Vi forventer at du tager ansvar for at løse dine egne opgaver – og søger nye. Vi tilbyder til gengæld en udstrakt grad af fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af din hverdag.

Din profil

 • Du er uddannet ingeniør og har relevant erhvervserfaring
 • Du har en stærk faglig profil med viden og erfaring med havne- og jordtrykspåvirkede konstruktioner samt geoteknik
 • Du har erfaring med projektering
 • Du har erfaring med anlægsopgaver, gerne indenfor havne og/eller geoteknik
 • Du er udadvendt, positiv og løsningsorienteret
 • Du arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret
 • Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og fagligt udfordrende miljø

Arbejdsstedet er på et af Sweco’s kontorer rundt omkring i landet.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Søg stillingen hurtigst muligt eller senest 13. december via linket "Søg stillingen". Du er velkommen til at kontakte teamleder Mustafa Shaker på 53 72 15 15 (mustafa.shaker@sweco.dk) eller projektdirektør Niels Lykkeberg på 27 23 64 86 (niels.lykkeberg@sweco.dk), hvis du vil høre mere om Sweco og stillingen.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)