Ildsjæl med ledelseserfaring og kunderelationer til byggeriafdeling i Region Syd

Ildsjæl med ledelseserfaring og kunderelationer til byggeriafdeling i Region Syd

Serviceområde
Ledelse
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 15

Har du et solidt markedskendskab, stort netværk, ledererfaring og drivet til at være med til at sætte Sweco meget mere på landkortet i Syd- og Sønderjyllandsområdet? 

Vi har vækstambitionerne – du skal være med til at indfri dem

I Planning & Design Kolding arbejder vi med rådgivning inden for byggeri. Alle de traditionelle ingeniørfag er repræsenteret i afdelingen, og herudover løser vi også opgaver inden for svømmebade, hvor vi har flere dygtige fagspecialister. Din fornemste opgave vil være at vækste både afdelingen og vores opgaveportefølje. 

Dels skal du styrke vores position på markedet og opdyrke kundeporteføljen, og derudover er du ansvarlig for den strategiske og operationelle ledelse af afdelingen, herunder naturligvis udvikling og ledelse af de nuværende medarbejdere og rekruttering af nye. 

Det vil sige, at du skal sikre afdelingens økonomiske resultat og budgetopfyldelse herunder profit/loss. Du er hovedansvarlig for det relationsbaserede salg og kundekontakten generelt for det geografiske område. Ligeledes skal du udvikle afdelingen – og levere profitable vækstrater for afdelingen. 

Du er en ildsjæl med ledelseserfaring og et godt kundenetværk

For at kunne sikre den faglige sparring med medarbejderne er det vigtigt, at du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller anden teknisk baggrund. Hvis du derudover er certificeret projektleder, er det absolut et plus. Du har et solidt og lokalt kendskab til markedet, erfaring med ledelse og et godt kundenetværk. 

Du er en ildsjæl. Du har en motiverende ledelsesstil, en god situationsfornemmelse og et drive og engagement der smitter dine omgivelser. Du er udadvendt og kan lide at skabe relationer til andre, så du bliver ikke siddende bag dit skrivebord men bevæger dig hen, hvor medarbejderne, kunderne og opgaverne er. Da der er masser af opgaver og udfordringer, du kan vælge at kaste dig over, så er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt, struktureret og velorganiseret. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning. 

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kan du efter d. 1. august kontakte direktør for Bygherrerådgivning & Jylland/Fyn Britt Kielstrup Hansen på telefon 9137 7374. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 15. august 2018. Vær opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)