HR-konsulent med skarpt gen for data og analysearbejde

HR-konsulent med skarpt gen for data og analysearbejde

Serviceområde
Administration & Support
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 16

Vi vækster i Sweco og har store ambitioner for fremtiden. Derfor er der travlt i hele forretningen, og der sker rigtig mange spændende ting på tværs af hele organisationen. Det stiller også krav til, at vi i HR understøtter forretningen på allerbedste vis, og derfor har vi nu brug for endnu en dygtig kollega i HR. 

Du kommer tæt på forretningen

Vi er pt. 8 medarbejdere i HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR sammen med forretningen. Samarbejdet i HR er tæt, og vi hjælper hinanden, når der er travlt, og vi er en afdeling med tempo og højt humør. Du bliver en del af vores operations team, der håndterer alt inden for HR-administration. 

Du får et tæt samarbejde med organisationens ledere og medarbejdere, og du får en bred pallette af opgaver og ansvar fra dag nummer et. Du udarbejder kontrakter til vores nye medarbejdere og tillæg og ændringer til de eksisterende, du er medansvarlig for oprettelser og ændringer i vores HR-system, rådgiver om barsel, overenskomst- og ansættelsesforhold, opsigelser/fratrædelser, sygefravær m.m. Du er derigennem også ansvarlig kontaktperson i forhold til vores pensionsselskab, sundhedsmyndigheder, forsikringsselskaber m.m. Du håndterer dagligt vores HR-inbox, og vi forestiller os også, at det bliver dig, der får ansvaret for at opdatere vores personalepolitikker. 

Ud over de nævnte administrative opgaver får du også en opgave i forhold til rapportering og analytiske behandling af HR-data til både internt og eksternt brug. Vi indrapporterer løbende til diverse myndigheder og databehandlere, og her er det vigtigt, at du er med til at finde og behandle de korrekte data – derfor ligger du også højt i dit kvalitetssikringsniveau. Det gælder også, når du skal lave lønforhandlingsmateriale og lønstatistikker. 

Du har værktøjerne i orden, styr på overblikket og detaljerne og et godt data-gen

Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring med de nævnte områder. Du er superbruger i Excel og bevæger dig generelt sikkert igennem hele Office-pakken. Du er vant til at håndtere større datamængder, nøgletal og KPI’er og ikke mindst kvalitetssikrer du dem. Du har erfaring med kontrakter, overenskomstforhold, barselsregler, ferieregler og håndtering af organisationsændringer. I den forbindelse er det også vigtigt, at du er meget systemstærk og vant til at have tæt kontakt med lederne ude i forretningen. 

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og det er sjældent, du glemmer en detalje. Din næse klør helt naturligt, hvis der er noget, du ikke synes stemmer – f.eks. i forhold til dataudtræk – og du opsøger selv løsninger og følger opgaven til dørs. Du har et digitalt mindset, og det falder dig nemt at sætte dig ind i nye opgaver og systemer. Selvom din hverdag er travl, og du har gang i mange opgaver ad gangen, så glemmer du ikke at videndele med os andre, og har du godt humør og en lettere dårlig humor, kommer du til at passe lige ind. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt HR direktør Kristian Teglbjærg på telefon 43486124, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 16. oktober 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)