Havne- og konstruktionsingeniør

Havne- og konstruktionsingeniør

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 03 - 04

Er du en erfaren havne- og konstruktionsingeniør med stærk faglig baggrund inden for havne- og vandbygning og lyder en karrieremulighed hos Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed som en spændende udfordring? Så har vi måske jobbet til dig. 

Stærkt team af fagfolk

Vores havne- og vandbygningsafdeling har travlt med en række spændende projekter indenfor havnebygning og andre infrastrukturprojekter, og vi søger derfor en ingeniør eller lign. til vores hovedkontor i Glostrup (senere Ørestad). 

Du blive en del af et stærkt team af fagfolk, som rådgiver vores kunder omkring løsninger inden for havneanlæg, vandbygning, uddybning og landvinding, byggegruber, on- og offshore vindmølleparker samt motorveje, jernbaner, traditionel geoteknisk rådgivning og meget mere. 

Dine opgaver vil typisk omfatte alle faser lige fra feasibility studie til udbudsprojekter, detailprojektering, tilsyn- og byggeledelse, idriftsætning og tilstandsvurdering. Opgavernes størrelse varierer ligeledes fra de mindre renoveringsopgaver til de større udbygningsopgaver. Herudover har du mulighed for at deltage i de store tværfaglige infrastrukturprojekter. 

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Glostrup, og efterfølgende vores nye hovedkontor i Ørestaden, hvor vi flytter til senere i 2018. 

Du bringer din faglighed i spil

Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør eller lignende og har mindst 3 års relevant erhvervserfaring. Du har en stærk faglig profil med viden og erfaring med flere aspekter af havnebygning samt geoteknik og jordpåvirkede konstruktioner kombineret med projekteringserfaring. 

Du arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret, og du er udadvendt, positiv og løsningsorienteret både i din tilgang til opgaver og til samarbejdsrelationer. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Erik Dal på 4348 6757, hvil du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Klik på ”søg stillingen” for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 4. marts 2018. Vi indkalder løbende til interview, så vi glæder os til at modtage din ansøgning snart.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)