Har du fokus på kunder og tværfagligt samarbejde? Så kan du være den teamleder vi søger til vores konstruktionsteam

Har du fokus på kunder og tværfagligt samarbejde? Så kan du være den teamleder vi søger til vores konstruktionsteam

Serviceområde
Ledelse
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 01 - 30

Teamet er et af to konstruktionsteams i Design Hovedstaden (en afdeling i vores byggeridivision Planning & Design). Design Hovedstaden er en sammenlægning af projektledelse og tre fagafdelinger (konstruktioner, el og VVS), og du får dermed mere end 110 dygtige kolleger, der bidrager til en årlig omsætning på over 110 mio. DKK og en igangværende portefølje på ca. 300 projekter. Vores kunder kommer fra både det private og det offentlige segment, og projekterne varierer i størrelse fra små renoveringsprojekter til store tværfaglige nybyggerier.

Dit team og din ledelsesopgave

Du refererer til direktør Anni Schmidt Nielsen og bliver en del af ledergruppen i Design Hovedstaden, der ud over dig tæller 7 øvrige teamledere, en markedschef, en teknisk chef samt afdelingsdirektøren. Derudover indgår du i den samlede ledergruppe i Planning & Design, der har et tæt samarbejde på tværs. Du kommer naturligvis også til at arbejde tæt op imod vores andet konstruktionsteam og teamleder Anja Hesthaven. Jeres teams tæller tilsammen 28 medarbejdere – heraf sidder de 15 i dit team.

I Design Hovedstaden har vi i 2018 afsluttet arbejdet med en ambitiøs vækststrategi og vil fremover kunne levere fuldstændigt integrerede ydelser inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Frem mod 2020 forventer vi således også en vækst i afdelingen på ca. 10 % om året. Derfor bliver vores fælles indsatsområder i lederteamet:

 • At opbygge og vedligeholde langsigtede kunderelationer
 • At sikre en øget forståelse for vores kunders forretninger, forventninger og udfordringer

Det der skal kendetegne vores arbejde i Design Hovedstaden er det tværfaglige samarbejde i projekterne samt fokus på effektiv projekteksekvering og høj faglig kvalitet i projekterne til gavn for vores kunder.

Du sikrer naturligvis den daglige ledelse og drift i forhold til dit team samt projekternes fremdrift. Dvs. at du sikrer en god løbende sparring i dit team og med dine ledelseskolleger, er ansvarlig for rekruttering, fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere, ressourceplanlægning og bemanding af projekterne, sikrer den succesfulde projekteksekvering, følger op på kundetilfredshed m.m. Heri ligger også et fokus på at sikre kompetenceudviklingen hos dine medarbejdere i forhold til ABR18 m.m.

Du deltager efter behov i udarbejdelsen af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, og som del af ledelsesteamet bidrager du direkte til implementeringen af afdelingens Business Plan 2018-2020 gennem de langsigtede kunderelationer, du er med til at opbygge. Du er ansvarlig for implementering af processer for effektiv projekteksekvering, kvalitetssikring i projekterne samt udarbejde handlingsplaner for afdelingen, der understøtter virksomhedens strategi.

Engageret og resultatorienteret

Du er højst sandsynligt ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende - gerne suppleret med en uddannelse i projektledelse eller ledelse. Du har erfaring som konstruktionsingeniør, fagprojektleder eller projektleder på tværfaglige projekter, hvor du har haft ansvar for tid, økonomi og kvalitet – gerne fra flere roller som enten bygherre, rådgiver og/eller entreprenør. Sidst, men bestemt ikke mindst, har du erfaring med ledelse af teams enten i projekter eller ved direkte ledelsesansvar – meget gerne fra en videnstung virksomhed.

Som person er du positiv, engageret og resultatorienteret. Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, og du er god til at opbygge og fastholde relationer til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere. Du tænker kommercielt, og holder overblikket over dine opgaver og ansvarsområder, som du præger med din analytiske sans, gennemslagskraft og selvstændighed.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Anni Schmidt Nielsen på +45 9137 7052, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 30. januar 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)