Har du fokus på kunder og tværfagligt samarbejde? Så kan du være den teamleder, vi søger til vores dygtige VVS-team

Har du fokus på kunder og tværfagligt samarbejde? Så kan du være den teamleder, vi søger til vores dygtige VVS-team

Serviceområde
Ledelse
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 09 - 26

Vi søger en dygtig og resultatorienteret teamleder til at fortsætte den faglige og strategiske udvikling af VVS-fagområdet. Jobbet som teamleder i Sweco giver dig en unik mulighed for at videreudvikle dine lederegenskaber samt fastholde din faglige forankring. Som del af ledelsesteamet får du rig mulighed for at bidrage til udvikling og implementering af både afdelingsstrategier og handlingsplaner og udvikle dine linjelederkompetencer.

Teamet er et af to VVS-teams i Design Hovedstaden (DHO), der er en afdeling i vores byggeridivision. DHO er en tværfaglig afdeling med kompetencer inden for projekt- og projekteringsledelse, konstruktioner, VVS, ventilation, elinstallationer, energi og indeklima, bæredygtighed og brand og du får dermed mere end 100 dygtige kolleger, der sammen løser opgaver for vores kunder. Vores kunder kommer fra både det private og det offentlige segment, og projekterne varierer i størrelse fra små renoveringsprojekter til store tværfaglige nybyggerier.

Dit team og din ledelsesopgave

Du refererer til direktør Anni Schmidt Nielsen og bliver en del af ledergruppen i DHO, der ud over dig tæller 7 øvrige teamledere, en markedschef og en teknisk chef. Derudover indgår du i den samlede ledergruppe i byggeridivisionen, der har et tæt samarbejde på tværs. Du kommer naturligvis også til at arbejde tæt op imod vores andet VVS-team for energi og bæredygtighed og teamleder Camilla Dyring. Jeres teams tæller tilsammen 28 medarbejdere – heraf sidder ca. halvdelen i dit team.

I DHO arbejder vi med en ambitiøs vækststrategi og vil fremover kunne levere fuldstændigt integrerede ydelser inden for ingeniør- og arkitektrådgivning. Derfor er det vigtigt, at du har et stærkt kommercielt mindset og får energi i samarbejdet med eksisterende og nye kunder. Du skal være en medvirkende drivkraft til, at vi får en øget forståelse for vores kunders behov og opbygger og vedligeholder langsigtede kunderelationer.

Derudover omfatter dine daglige opgaver f.eks.:

 • Daglige ledelsesopgaver og drift i forhold til dit team, herunder opfølgning og rapportering i forhold til budgetter
 • Ressourceplanlægning og bemanding af projekter, herunder udvikling af kompetencer og adfærd hos medarbejderne i forhold til rekruttering og fastholdelse
 • Løbende sparring i dit team og med dine ledelseskollegaer
 • Understøtte succesfuld projekteksekvering og sikre opfølgning på og fremdrift i projekter i henhold til aftalt tid, økonomi og kvalitet
 • Deltagelse i salg og andre kundevendte aktiviteter, inkl. opfølgning på kundetilfredshed
 • Deltagelse i udarbejdelse af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for eget fagområde

Engageret og resultatorienteret

Du er højst sandsynligt ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende - gerne suppleret med en uddannelse i projektledelse eller ledelse. Du har indsigt i fagområdet og erfaring med tværfaglige projekter, hvor du har haft ansvar for tid, økonomi og kvalitet – gerne fra flere roller som enten bygherre, rådgiver, arkitekt eller entreprenør. Ligeledes har du erfaring med ledelse af teams enten i projekter eller ved direkte ledelsesansvar – meget gerne fra en videnstung virksomhed.

Som person er du positiv, engageret og resultatorienteret. Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, tager ansvar for performance og du er god til at opbygge og fastholde relationer til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere. Du tænker kommercielt, og holder overblikket over dine opgaver og ansvarsområder, som du præger med din analytiske sans, gennemslagskraft og selvstændighed.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt direktør Anni Schmidt Nielsen på +45 9137 7052, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 26. september 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.75 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)