Gruppeleder til vejteam Aalborg

Gruppeleder til vejteam Aalborg

Serviceområde
Ledelse
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2018 - 01 - 31

Er du i dit rette element, når du arbejder med nogle af vej- og anlægsbranchens mest spændende og udfordrende projekter, og vil du gerne stå i spidsen for et unikt team af dygtige medarbejdere, som du skal være med til at gøre endnu større? Så er du den rigtige gruppeleder til vores team for planlægning og design af veje, stier mobilitetsknudepunkter og byrum.

Vores arbejdsmiljø i afdelingen er uformelt, afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort, og vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ. Dine gode idéer og visioner bremser vi ikke – vi hjælper dig med at sætte dem i søen.

Nogle af branchens mest højaktuelle infrastrukturprojekter
I ’Roads’, som du bliver en del af, arbejder vi med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, med fokus på nærvær lokalt og tværfagligt samarbejde regionalt, på landsplan og internationalt. Projekterne har en god spændvidde; vi er f.eks. i gang med en totalentreprise på Fjordforbindelsen og motorvejen syd om Regstrup samtidig med en række bynære projekter som f.eks. Thomas B. Thriges Gade i Odense (Fra gade til by), Kloakering af Midtby og Sommerhusområder i Aalborg, Sikker Skolevej Analyser, Genopretningsprojekter i København og en lang række cykelstiprojekter over hele landet.

Vi har fokus på at udvikle og vækste vores kerneforretning. Som gruppeleder i forretningsenheden Transportation & Mobility får du ansvar for 9 fagligt skarpe og dygtige medarbejdere. Du får en plads i ledergruppen, indflydelse på det strategiske arbejde og et job, hvor du får fleksibilitet, en høj grad af ansvar og selvstændighed og muligheden for at arbejde udviklingsorienteret. Du skal være med til at sikre den fortsatte gode succes, vi har med vores projekter, samt udvikle og ikke mindst vækste dit team.

Udover daglig drift og personaleledelse er du også tæt på det faglige arbejde på projekterne, hvor du bidrager med din faglige viden og indsigt.

Du kan skabe tætte relationer til både kunder og medarbejdere

Fagligt har du erfaring med bynære projekter med fokus på udformning af funktionelle byrum, gader og trafikale knudepunkter, hvor der er behov for gode koordineringsevner eller, større multidisciplinære vej- og anlægsprojekter, gerne i totalentrepriser, og inden for rådgiverbranchen. Derudover har du erfaring med personaleledelse eller projektledelse – i den perfekte verden begge dele – men det vigtigste er nu dit personlige engagement, din interesse i ledelse samt et afsæt i stærke faglige kompetencer.

Du har et bredt velfunderet kunde-netværk i det Nordjyske og er god til at skabe tætte samarbejdsrelationer – du er den bedste til at rådgive dine kunder til fælles succes for alle projektets samarbejdspartnere. Dertil skal du selvfølgelig kunne skabe de rette rammer for dine medarbejdere i forhold til planlægning af opgaver, motivation og sammensætning af teams på tilbud og projekter.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt afdelingschef Ulla Konnerup på tlf.: 9137 7210 eller mail: ulla.konnerup@sweco.dk. Send os din ansøgning og CV via linket allerede i dag eller senest d. 31. januar 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)