Gruppeleder til afdeling for driftsoptimering af eksterne byggerier

Gruppeleder til afdeling for driftsoptimering af eksterne byggerier

Serviceområde
Ledelse
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 09

Til vores afdeling for driftsoptimering af eksterne byggerier, der er en del af divisionen Planning & Design, søger vi nu en dygtig gruppeleder til vores 15 kolleger. Du er lige den gruppeleder, vi har brug for, hvis du brænder for at arbejde med nogle af markedets bedste specialister og viden medarbejdere, der sammen leverer nogle af markedets stærkeste ydelser inden for deres fagområde. 

Spændende opgaver og et godt team

Afdelingens ydelser og arbejdsopgaver spænder vidt inden for optimering af tekniske installationer og bygninger, og du kan derfor forvente, at dine arbejdsopgaver bliver alsidige. Det team du bliver leder for er et godt og velfungerende team, der arbejder godt sammen, så dit fokus bliver, at sikre det fortsatte gode samarbejde og opgaveflow. 

Du bliver en del af både afdelingens ledelsesteam (afdelingschefen og 5 øvrige gruppelederkolleger) og en del af Planning & Designs samlede ledelsesteam. Sammen med dine lederkolleger og medarbejdere sikrer du kursen og går forrest for at skabe udvikling, salg, vækst og bundlinjeresultater i afdelingen. Du skal være med til at udarbejde strategier og handlingsplaner, der skal udvikle afdelingens produkter og medarbejdere til gavn for Swecos kunder, og du indgår også i det daglige projektarbejde som projektleder, projektmedarbejder og sparringspartner. 

Du har en kunde- og driftsorienteret tilgang

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men du har branchekendskabet, erfaring fra fagområdet (drift og vedligehold af ejendomme) og et godt kundenetværk. Du har gerne erfaring med personaleledelse, men det er ikke et krav, til gengæld har du så erfaring med projektledelse. Derudover er det en fordel, hvis du også har erfaring med/fra: 

 • Struktureret ejendomsvedligehold, bygningssyn, tilstandsvurderinger og teknisk due diligence
 • Optimering af eksisterende ejendomme, herunder energirenoveringer
 • Lignende område hos en anden rådgivende ingeniørvirksomhed

Derudover har du en kunde- og driftsorienteret tilgang til projektløsningen og gode kommunikations- og samarbejdsevner i forhold til medarbejdere, kollegaer og kunder. Du trives også med alsidige opgaver, og at der er travlt og tempo på i afdelingen. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Svend Åge Carlsen på telefon 4348 6889. Send din ansøgning, CV og øvrig dokumentation senest d. 9. november 2018.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)