Gruppeleder og kompetencechef for brandrådgivning

Gruppeleder og kompetencechef for brandrådgivning

Serviceområde
Ledelse
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 10 - 17

Har du en baggrund som brandrådgiver, og ser dine kolleger dig som et fagligt fyrtårn inden for området? Kan du inspirere og motivere et stærkt hold af brandrådgivere? Så hører vi gerne fra dig. 

Jobbet
Du vil blive en del af Swecos afdeling for konstruktioner og brandrådgivning i Glostrup, som beskæftiger 50 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har travlt og oplever en stor tilgang af spændende projekter inden for hospitals, erhvervs- og boligbyggeri.  

Hos gruppen af brandrådgivere er opgaverne mangeartede, men de er centrerede omkring ”klassisk” brandrådgivning til byggesektoren, hvor Sweco hjælper bygherrer og arkitekter med funktionsbaseret brandsikring, og industrirelateret brandsikring. Samtidigt har der åbent sig nye muligheder for samarbejde med vores kollegaer i Sverige, Norge og England, som skal udvikles.

I stillingen som gruppeleder for brandgruppen får du ansvar for personaleledelse af en gruppe på ca. 5 dygtige brandrådgivere. Vi har fokus på vækst, hvorfor du også vil være ansvarlig for rekruttering af yderligere brandrådgivere til gruppen. Derudover vil du som kompetencechef blive involveret som faglig sparringspartner med brandrådgivere på tværs af kontorer i Sweco og i projektarbejde, hvor dine kompetencer kan bidrage. Hvis linjeledelse er nyt for dig, vil du få hjælp til at blive en succes som leder. Du refererer til afdelingschefen for konstruktioner og brandrådgivning og indgår i afdelingens lederteam.

De primære ansvarsområder i stillingen vil være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Ressourceplanlægning og bemanding af projekterne
 • Projektledelse og sparring
 • Salg og kundekontakt
 • Brandrådgivning samt Kvalitetssikring fagligt og tværfagligt
 • Bidrage til udviklingen af strategi og handlingsplaner
 • Udvikling af medarbejderteamet

Dit ansættelsessted bliver vores kontor i Glostrup frem til 2018, hvor Sweco flytter i nybygget domicil i Ørestaden.  

Din profil
Du har en baggrund som brandrådgiver, gerne Master i Brand og solid erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed. Det er ikke et krav, at du har haft personaleledelse tidligere, men vi lægger vægt på følgende kompetencer:

 • Du har lyst til personaleledelse og det ansvar, der følger med
 • Du kan inspirere og motivere dine medarbejdere
 • Du er resultatorienteret og handlekraftig
 • Du har et højt drive og en positiv tilgang
 • Du har en god forståelse for en ingeniørrådgivers ydelser og produkter
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer

I stillingen vil dialogen med medarbejdere, kolleger og eksterne interessenter være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner.


Vi tilbyder dig

At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

En lønaftale og vilkår, der svarer til de stillede krav og dine kvalifikationer, samt en række udvalgte medarbejdergoder, herunder en sundhedsordning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Martin Hoff Ludvigsen på telefon 9137 7284 for spørgsmål vedrørende stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 17. oktober 2017. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)