”Grøn” ingeniør til drift og vedligehold langs veje og på grønne områder

”Grøn” ingeniør til drift og vedligehold langs veje og på grønne områder

Serviceområde
Ingeniører
Region
Glostrup / Kolding
Ansøgningsfrist
2017 - 08 - 31
Har du en ”Grøn” faglig baggrund der sætter dig i stand til at rådgive om drift og vedligehold af grønne områder og langs veje? Kunne du tænke dig at arbejde for Europas førende rådgiver inden for området? 
 
Sweco Pavement Consultants beskæftiger sig med drift og vedligeholdelse af veje, lufthavne og grønne områder, fra indsamling af data, databearbejdning, beregning af vedligeholdelsesplaner, drifts og pleje-planer og udbud. Som værktøj benyttes bl.a. vores egenudviklede asset management systemer RoSy og PARK. Vi er førende indenfor vejvedligeholdelsesområdet i Europa med medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.
 
Som ingeniør i Pavement Consultants kommer du til at deltage i projekter primært inden for det grønne og får en aktiv rolle i videreudviklingen af dette forretningsområde. Nogle af dine konkrete opgaver er: 
 
 • Gennemførelse af projekter inden for drift og vedligeholdelse 
 • Håndtering af interne og eksterne interessenter – herunder sikre en professionel kommunikation og en tæt faglig sparring, du skal forvente at have megen    kundekontakt 
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale og gennemførsel af udbudsprocessen 
 • Videreudvikling af drifts og vedligeholdelseskoncepter for grønne områder og opsøgende salgsarbejde 
 
Du bliver en del af et team af specialister inden området, hvor vi arbejder tæt sammen, sparrer meget med hinanden fagligt. Vi arbejder i dag med projekter inden for drift og vedligeholdelse,  og det vil også være den type af projekter, du typisk kommer til at arbejde med.  
Din nærmeste leder er afdelingsdirektør for Sweco Pavement Consultants Lars Østerbye og dit ansættelsessted vil være vores kontor i Glostrup eller Kolding.     
 
Du er fagligt stærkt funderet og kan give med-og modspil til kunder og kolleger 
Du er sandsynligvis uddannet Skov-og landskabsingeniør, landskabsarkitekt eller tilsvarende og du har erfaring med drift og vedligehold af grønne områder fra en rådgiver, entreprenør eller kommunal bygherre. Desuden ser vi gerne du har: 
 
 • Erfaring med gennemførelse af kontrol og tilsyn af driftsarbejder 
 • Erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale, plejeplaner mm 
 • Kendskab til udbudslovgivningen 
 • Gode GIS kompetencer og lyst til at være med til at udvikle dette område 
 • Gode skriftlige kompetencer 
Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er præcis i din kommunikation og imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre – særligt i forhold til dine kunder.  Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, så skaber du dig hurtigt et overblik og handler.  
 
Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise  
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingsdirektør Lars Østerbye på telefon 8228 1484, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)