Geoteknisk Projektleder

Geoteknisk Projektleder

Serviceområde
Projektledelse
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 12 - 13

Swecos team "Geoteknisk Rådgivning" er særdeles kompetent på det geotekniske rådgivningsområde, og understøtter med geoteknisk rådgivning i alle Swecos divisioner; Infrastruktur, Byggeri, Vand, Energi og Miljø, samt Arkitektdivisionen. Vores ekspertise kommer herudover i stigende grad i spil i de store internationale projekter, som Sweco koncernen vinder på tværs af landegrænserne. Sweco er i dag Europas største rådgivervirksomhed med over 17.000 ansatte. Koncernen har samlet set en stor og dygtig ”stamme” af geotekniske specialister, der samarbejder på tværs af landeselskaberne. Dit tilhørsforhold er derfor til teamet i Ørestad og med tæt samarbejde med andre medlemmer af ”stammen” i koncernen som helhed.

Afledt af de mange opgaver vokser teamet og vi søger endnu en fagligt stærk kollega til teamet. Du kan påtage dig projektlederens eller evt. seniorprojektlederens rolle inden for de geotekniske discipliner og med særligt fokus på geotekniske undersøgelser. Du vil derfor få afvekslende dage arbejdsdage med opgaver på kontoret såvel som i felten.

Vi er altid tæt på kunderne og vi tilstræber at forstå vores kunders forretning så vi udvikler langvarige kunderelationer på alle niveauer af organisationen. Derfor skal du være personen, som har kunderelationerne på plads og aktivt dyrker og bruger dit netværk. Dermed er salg og tilbudsgivning en naturlig del af opgaveporteføljen. Da vi som nævnt arbejder på tværs af landegrænser, er det vigtigt at duhar gode kommunikationsegenskaber på dansk og engelsk.

Om os

Teamet er en del af afdelingen for Havne og Geoteknik Øst i Ørestad, der sammen med sin søsterafdeling i Vestdanmark udgør Sweco’s stærke hold på dette markedsområde. Der er ca. 80 medarbejdere på tværs af Sweco Danmark med fokus på havne, vandbygning, kyst- og højvandssikring, samt selvfølgelig geoteknik. Havne og Geoteknik afdelingerne er en del af Sweco
Danmarks infrastrukturdivision.

 Vi er praksisnære, vores struktur er decentral, og du vil hurtigt få mere ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling.
Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver. Vi forventer at du tager ansvar for at løse dine egne opgaver – og søger nye. Vi tilbyder til gengæld en udstrakt grad af fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af din hverdag.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.


Sådan kommer du videre

Søg stillingen hurtigst muligt eller senest 13. december ved at bruge linket "søg stillingen". Du er velkommen til at kontakte teamleder Lars Marboe på telefon 53721096 eller på mail lars.marboe@sweco.dk, hvis du vil høre mere om Sweco og stillingen.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)