Projektchef til Swecos afdeling for Geoteknik i København

Projektchef til Swecos afdeling for Geoteknik i København

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 05 - 31

Brænder du for at levere solid kunderådgivning og er du velbevandret i de geotekniske områder, så er du muligvis den projektchef vi søger til vores geotekniske team i København.

Sweco har godt fat i markedet inden for geoteknik i Danmark, og vi har fortsat ambitiøse vækstplaner for området. Vi søger derfor en geoteknisk projektchef, som vil indgå i vores kompetente team i København, der er en del af afdelingen "Ports & Geotechnics East". Som geoteknisk projektchef i vores team vil du arbejde medprojektledelse og fagledelse på store og små geotekniske projekter og havneprojekter. Derudover vil du være en bærende figur ift.  kundedialog og markedsopdyrkning. Som projektchef, og en del af holdet i Sweco, får du dygtige kolleger at sparre med, spændende opgaver at arbejde med - og naturligvis udviklingsmuligheder fra første dag.

Er du vores ønskeprofil?

Du er personen, som kan påtage dig projektledelsen og/eller specialistrollen inden for de brede geotekniske discipliner, men samtidig også personen, som har kunderelationerne på plads og aktivt dyrker og bruger dit netværk. Hos Sweco stræber vi nemlig efter det tætte og dialogbaserede samarbejde med vores kunder, hvilket bringer værdi hos kunden og kvalitet i vores kundeleverance. Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver lige fra geotekniske beregninger til projektledelse og afrapportering på undersøgelser samt kunderådgivning.

Som geoteknisk projektchef vil du:

 • Få en markedsbærende rolle, hvor projekt- og fagledelse og kundefokus går hånd i hånd
 • Indtræde i en seniorrolle, hvor din faglighed og erfaring er med til at løfte fagniveauet og synligheden i markedet yderligere
 • Få en central rolle i forhold til vores kundeudvikling, når vores forretningsplan udleves
 • Være frontløberen i forhold til at bygge broer til samarbejdspartnere og nye opgaver indenfor byggeri/byggegruber, infrastruktur-, anlægs- og arkitektprojekter

Du får:

 • Ansvar som projektchef
 • Arbejde i en virksomhed, som er helt i front i Europa
 • Et spændende job i et inspirerende og tværfagligt miljø
 • Mulighed for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø i en organisation, hvor personaleudvikling er i højsædet
 • Et team af kompetente kolleger, der pt. arbejder på projekter som fx

        - Fjordforbindelsen

        - Udvidelse af Ystad Havn

        - Større baneudvidelser som Hobro-Aalborg og Arhus-Langå

        - Pæleramning og rådgivning på Enghave Brygge

Kan du kende dig selv?

Vi forestiller os, at du er fagligt stærk ingeniør gerne med en +10 års teoretisk og praktisk erfaring inden for geoteknik og projektledelse. Du tager ansvar, har et proaktivt drive samt en stor holdånd. Som projektleder befinder du dig godt på store og små projekter og evner at have mange bolde i luften - og så passer du selvfølgelig på dine kunder og nyder at være tæt på dine samarbejdspartnere.

Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller noget helt tredje? – Det afgørende er din evne til at se muligheder og netværke på tværs af spændende branchekategorier samtidig med, at du både demonstrerer og yder kompetent rådgivning og sparring.

Kollegerne, afdelingen og dig
Vores afdeling består af ca. 45 engagerede og kompetente kolleger, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Opgaverne spænder fra små traditionelle geoteknikopgaver til større infrastrukturprojekter inden for f.eks. havne, vej, bane og byggeri – kort sagt, vi står ikke stille.

Vi har pt. en flåde på 5 egne borerigge, heraf 1 placeret på Sjælland. Vi tror på værdien af at kunne levere integreret rådgivning fra udførelse af geotekniske undersøgelser over parameterfastsættelse og afrapportering af undersøgelserne til optimering af kundens projekt baseret på førnævnte.

Vi tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag.

Sweco tilbyder karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb og vidensdeling på tværs af divisioner. Vi underviser fx i ledelse, projektstyring, facilitering, kundedialog og flere andre områder, der gør både dig og Sweco fagligt stærkere.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 

 

Kontaktinformation

Ønsker du yderligere informationer angående stillingen eller om Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Teamleder Jacob Goth på tlf: 5372 1280 Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger og beder dig bruge linket herunder til at sende din ansøgning og CV.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)