Erfaren geoteknisk projektleder

Erfaren geoteknisk projektleder

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 31

Brænder du for at levere solid kunderådgivning og er du velbevandret i de geotekniske områder, så er du muligvis den Geotekniker vi søger til vores Aalborgkontor.

Sweco har godt fat i markedet inden for geoteknik i Vestdanmark og vi har ambitiøse vækstplaner for området. Vi søger derfor en erfaren geotekniker, der vil indgå i vores travle og kompetente team i Swecos afdeling for Ports & Geotechnics. Som geotekniker i vores team vil du arbejde i et spændende krydsfelt af projektledelse/fagledelse på store og små geotekniske projekter og naturligvis kundedialog. Som en del af holdet i Sweco får du dygtige kolleger at sparre med, spændende opgaver at arbejde med og naturligvis udviklingsmuligheder fra første dag.

 

Er du vores ønskeprofil?

Du er personen, som kan påtage dig projektledelsen og/eller specialistrollen inden for de brede geotekniske discipliner, men samtidig også personen, som har kunderelationerne på plads. Hos Sweco stræber vi nemlig efter det tætte og dialogbaserede samarbejde med vores kunder, hvilket bringer værdi hos kunden og kvalitet i vores kundeleverance. Da vi har mange opgaver af forskellig art, skal du synes, det er spændende at arbejde i en dynamisk og afvekslende hverdag med skiftende arbejdsopgaver lige fra geotekniske beregninger til tilsynsopgaver på udgravninger samt kunderådgivning.

Kan du genkende dig selv i følgende?

 • Du er fagligt stærk ingeniør. Du uddannet ingeniør – gerne med en +5 års teoretisk og praktisk erfaring inden for geoteknik

 

 • Du har et selvstændigt drive. Hos Sweco arbejder vi i en uformel og flad struktur med en stor grad af frihed under ansvar. Vi forventer, at du tager ansvar, løser dine egne opgaver – og søger nye. Vi tilbyder til gengæld en udstrakt grad af fleksibilitet i din hverdag

 

 • Du passer på dine kunder. Du ved, hvor vigtigt det er at pleje og udvikle eksisterende kunder. I stillingen vil dialogen med kunder være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner på dansk i tale og på skrift

Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller noget helt tredje? – Det afgørende er din evne til at se muligheder og netværke på tværs af spændende branche-kategorier samtidig med, at du som fagspecialist både demonstrerer og yder kompetent rådgivning og sparring.

 

Kollegerne og afdelingen

Teamet i Aalborg er en del af afdelingen Ports & Geotechnics West, som dækker Jylland og Fyn. Herudover har vi en tilsvarende afdeling i det østlige Danmark, som vi arbejder meget tæt sammen med. Vi er et velfungerende team på tværs af Danmark.

Vores afdeling er pt bestående af ca. 40 engagerede og kompetente kolleger, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Opgaverne spænder fra små traditionelle geoteknikopgaver til større infrastrukturprojekter inden for f.eks. vind, vej, havne og bane – kort sagt, vi står ikke stille.

Sweco tilbyder karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb og vidensdeling på tværs af divisioner. Vi underviser fx i ledelse, projektstyring, facilitering, kundedialog og flere andre områder, der gør både dig og Sweco fagligt stærkere.

Vi tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Ønsker du yderligere informationer angående stillingen eller om Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Lars Brønnum Fisker tlf.: 9137 7185 el. mail larsbronnum.fisker@sweco.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV til os i dag.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)