Geotekniker til afdelingen for Ports & Geotechnics i Sweco, Midtjylland

Geotekniker til afdelingen for Ports & Geotechnics i Sweco, Midtjylland

Serviceområde
Ingeniør
Region
Silkeborg
Ansøgningsfrist
2019 - 10 - 20

Swecos afdeling ”Ports & Geotechnics West” søger endnu en kollega - er det dig?

Har du lyst til at fortsætte din karriere i en virksomhed, hvor du både kan lære samtidig med at du viser dine evner på interessante projekter i en afdeling med stor faglig viden? Så er du måske den vi søger.

Swecos afdeling Ports & Geotechnics West har travlt med alsidige og ikke mindst spændende opgaver, derfor søger vi nu endnu en dygtig kollega til at indgå i vores jyske afdeling, der både tæller kolleger i det syd-, midt- og nordjyske, Odense samt vores nye domicil i Ørestaden. Vi forestiller os at din primære base vil være enten Viborg eller Silkeborg.

Du bliver en del af et stærkt team af fagfolk, som tilbyder en bred linje af rådgivning lige fra traditionel geoteknik, til opgaver inden for byggeri, vej- og jernbaneanlæg, vandbygning, byggegruber og meget mere. Vi er i dag blandt de bedste i branchen og tilbyder en bred vifte af kompetencer, hvor ambitionen til stadighed er at udvikle afdelingen yderligere.

Som medarbejder i Sweco har du mulighed for at sætte dit aftryk på opgaver du er involveret i, samt bidrage til den fortsatte udvikling og læring i afdelingen.  Vores arbejdsopgaver spreder sig over de klassiske  anlægs- og infrastrukturprojekter samt byggeprojekter, hvor vi i høj grad arbejder sammen med både vores ”byggefolk” og arkitekter, som vi løser opgaver i tæt samarbejde med. Dvs. vi er med i alle faserne lige fra indledende borearbejde til detailprojektering, projektledelse, tilsyn og byggeledelse. Opgavernes størrelse varierer fra de mindre renoveringsopgaver og tilsynsarbejder til de store anlægsprojekter med tværfagligt samarbejde på både nationalt og internationalt plan. Havneudvidelsen i Frederikshavn, jernbanen mellem Århus og Aalborg, kajkonstruktionerne i Skagen og Ystad Havn, konsekvensanalyse ved jordskælv og vurdering af differenssætninger for større sammensatte bygninger i Aarhus og Herning, er blot nogle af de potentielle opgaver du kan berøre.

Er du klar på faglig udvikling og ansvar?

Med 3-4 års erfaring i rygsækken fra geoteknikkens fagområder, er du personen som kan indgå i traditionelle geotekniske opgaver, men som også har lyst til mere udvikling – enten som fagspecialist eller projektleder med solid faglighed. Da vi har næsten alle rådgivningsdiscipliner i vores virksomhed, kan vi tilbyde et lærerigt miljø, hvor flere fagdiscipliner spiller tæt sammen.

Kan du genkende dig selv i følgende?

 • Du er fagligt stærk og nysgerrig på mere. Du er uddannet ingeniør med min 3 års teoretisk og praktisk erfaring inden for planlægning af geotekniske undersøgelser, tilsyn og rapportering og har erfaring med projektering af geotekniske konstruktioner. Du er godt funderet med bred viden indenfor dit område, men stadig nysgerrig ift. ny viden og læring.
 • Du har et selvstændigt drive, men elsker teamwork. Du får ansvar for egne opgaver fra dag ét – og søger nye. Som kollega i Sweco byder alle ind med vidensdeling, sparring og feedback, sådan udvikler vi os sammen.
 • Du er udadvendt, positiv og løsningsorienteret. Du ved, hvor vigtigt det er at samarbejde på tværs. I stillingen vil dialogen med kolleger og samarbejdspartnere være en væsentlig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk i tale og på skrift.

Din baggrund ligger muligvis i rådgiverbranchen, på entreprenørsiden eller noget helt tredje – det afgørende er din evne til at samarbejde og se muligheder.

Kollegerne og afdelingen
Swecos samlede ”Ports & Geotechnics” afdeling udgør 90 medarbejdere, som brænder for at lave gode løsninger for kunderne. Kollegerne er fordelt på kontorerne i København, Odense, Kolding, Århus, Viborg og Aalborg og vi er en del af en stor international virksomhed. Selvom vi geografisk dækker hele Danmark, arbejder vi tæt på tværs af teams og har ligeledes en – mener vi selv - uformel, dynamisk og direkte ledelsesform. Vi tror ligeledes på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge egen hverdag.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Ønsker du yderligere informationer angående stillingen eller om Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Martin Juul Andresen på mail: martinjuul.andresen@sweco.dk Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger og beder dig bruge linket herunder til at sende din ansøgning og CV i dag ellers senest den 20. oktober.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)