Kollega med interesse for jernbane og ledningskrydsninger

Kollega med interesse for jernbane og ledningskrydsninger

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 01 - 12

Vil du med om bord på et team i vækst, hvor vi sammen arbejder for at designe fremtidens infrastruktur? Swecos baneafdeling i København er i vækst, og vi søger nu en kollega mere, til ledningskrydsningsprojekter – et fagområde, med brede udviklingsmuligheder for dig.

Vi søger til Swecos baneafdeling en kollega mere med baggrund eller interesse inden for anlægsbranchen, som har lyst til at være med til at udbygge et støt voksende rådgivningsområde i vores baneafdeling, der handler om ledningskrydsninger under jernbaner. I teamet hjælper vi hovedsageligt ledningsejere og entreprenører med at opstille projekter som opfylder relevante banenormer, og med at udarbejde de dokumenter der skal til for at infrastrukturejeren kan udstede en godkendelse til at ansøgeren må begynde det videre arbejde i jorden.

Vi har travlt og der er derfor et uudnyttet potentiale for at udbygge et voksende område i afdelingen til noget endnu større, med mange nye og spændende opgaver langt ud i fremtiden.

Et spændende mix af faglig viden

Du kommer derfor til at bevæge i et mix af fagfelter der bl.a. omfatter no-dig løsninger, CSM processen, jernbanenormer (BN1-13-2) og eksempelvis Banedanmarks processer og opbygning i forbindelse med håndtering af anlægsprojekter. Det er derfor en fordel, hvis du allerede kender til nogle af disse områder, men er ikke et krav, da det meste kan læres. Du har sandsynligvis en ingeniørmæssig uddannelse indenfor det anlægstekniske felt - evt. med jernbane som specialeområde.

For at være den ideelle kandidat, har du dog en stærk interesse for eller erfaring med jordbundsvurderinger i forbindelse med nedlægningsarbejder eller infrastrukturprojekter, så du evner at samle ”hele” pakken af nødvendigheder i forbindelse med en ledningssag. I krydsfeltet mellem teori og baneviden sammen med det dokumentrelaterede arbejde, som ledningskrydsningssager også omfatter er det dog vigtigt, at du er indstillet på at erhverve ny viden, så du med tiden kan arbejde selvstændigt med en sag fra start til slut.

Det vigtigste er, at du sætter en ære i at finde den bedste løsning for kundernes projekter, at du har en god forståelse for anlægsprojekter, at du er grundig i forbindelse med beskrivelserne i dokumentation og du kan indgå i et godt samarbejde med både ledningsejere, entreprenører, infrastrukturejere (som hovedsageligt er Banedanmark) og andre interessenter, såvel eksterne som interne i Sweco.

Hvad tilbyder vi dig?

 • Du får muligheden for at blive ansat i et af Danmarks førende ingeniørvirksomheder med ansættelse på et nyt kontor i Ørestaden.
 • Du lander i én af Swecos bedste afdelinger som er både ”sund”, godt skruet sammen og med en ukompliceret kultur og en god og hyggelig tone.
 • Du får muligheden for at lære en branche at kende, som hungrer efter specialister og tilbyder en stejl læringskurve.
 • Du får muligheden for at være med på projekter hele vejen rundt i lille Danmark. Du kommer til at sætte mange ”prikker” på Danmarkskortet.
 • Du får muligheden for at køre dine egne projekter, og både agere projektleder og specialist på én gang, og har i Sweco gode muligheder for at avancere i begge retninger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Thomas Sørensen på +45 43 48 61 29 hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 12. januar 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)