Forretningsorienteret og proaktiv rekrutteringspartner

Forretningsorienteret og proaktiv rekrutteringspartner

Serviceområde
HR
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 05 - 23

I Sweco er vores ambitioner om vækst høje - ambitioner du som rekrutteringspartner er med til at indfri. Kan du finde og tiltrække Danmarks bedste ingeniører og arkitekter i markedet, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi mangler i teamet. Der er tale om et barselsvikariat på ca. et år startende i august og med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Du kommer tæt på forretningen

Vi er pt. 8 medarbejdere i HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR - tæt sammen med forretningen. Sweco er organiseret i divisioner, og du får et tæt samarbejde med lederne i de divisioner, du bliver tilknyttet.

Du kommer til at bruge rigtig mange af de værktøjer, der kan være i en rekrutteringsrygsæk. I Sweco er det en del af ledelsesansvaret at sikre de rette ressourcer, så vi tager stort ejerskab i vores samarbejde med lederne for at sikre en god proces og for at få de rigtige kandidater ombord. Det betyder, at vi lægger vægt på opstartsmøder, strukturerede interviews og kvalitative testsamtaler. Derudover udarbejder vi annoncer, searcher efter og kontakter om nødvendigt kandidater i markedet foruden aktivt at bruge leads og netværk mv. Igennem hele rekrutteringen er du lederens rådgiver og sparrer om de mest optimale tiltag i netop deres rekruttering.

Sammen med din rekrutteringskollega er du også ansvarlig for at deltage i employer branding-rettede HR-aktiviteter så som f.eks. messer. Dette gør du selvfølgelig i tæt samarbejde med vores kolleger i Kommunikationsafdelingen. Herudover er du også medansvarlig for håndtering af uopfordrede ansøgninger, eksterne leverandører og potentielle samarbejdspartnere, rammeaftaler, emnebanker, referrals m.m.  

Du har værktøjerne i orden og erfaring fra en performanceorienteret kultur

Du har gerne en længere videregående uddannelse kombineret med solid erfaring med rekruttering. Det vigtigste er dog erfaring og ikke uddannelse. Din erfaring har du fra en lignende stilling som rekrutteringskonsulent/rekrutteringspartner - både fra en intern HR-funktion samt fra search & selection-branchen. Du skal være vant til at være tæt på forretningen og have erfaring med at arbejde i en performanceorienteret kultur, hvor forventningerne er høje, og hvor du har vist solide resultater. Du har gerne erfaring med HR Manager samt testværktøjerne PI BA og CA, der er de værktøjer, vi bruger. Hvis du også har erfaring med SHL-testværktøjerne, er det en fordel.

Du har høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer til lederne. Du holder ikke på din viden og dine idéer og er derfor en god sparringspartner både for lederne og for dine HR-kolleger. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændre sig hurtigt, og du formår at se faldgruber og udfordringer, før de opstår. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt rekrutteringspartner Katja Nordbirk på telefon 4348 6235 eller rekrutteringspartner Dennis Jensen på telefon 5372 1312, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 23. maj 2020.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)