Forretningsorienteret jurist til juridisk enhed

Forretningsorienteret jurist til juridisk enhed

Serviceområde
Jura
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 04 - 10

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling? Som en del af Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, kommer du til at arbejde i spændingsfeltet mellem jura og forretning. Sweco Legal i Danmark blev startet i 2015, og du skal derfor have lyst til at bidrage aktivt til enhedens fortsatte udvikling. Sweco Danmark er i dag ca. 1300 ansatte hvoraf ca. 20 % er arkitekter.

Du har fokus på forretning og udvikling
Legal indgår i et tæt samarbejde med vores højt specialiserede kolleger primært inden for entreprise, rådgivning, udbud og internationale forhold og i den sammenhæng arbejder vi målrettet med implementeringen af de nye AB-regler.

Vi søger en forretnings- og udviklingsorienteret advokat eller jurist med erfaring inden for de nævnte områder. Vores ønske er, at du brænder for at forstå forretningen i en juridisk sammenhæng. Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig, ønsker at indgå i et fagligt diversificeret fællesskab og er tryg ved at arbejde selvstændigt i forhold til vores kolleger og kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet kontraktgennemgang af såvel danske som internationale kontrakter, løbende opgaver fra forretningen og ledelsen, håndtering af claims fra bygherre og entreprenører, samt ikke mindst implementering af ny eller ændret lovgivning, f.eks. de nye AB-regler.

Du får et alsidigt og udfordrende job med tilgængelige og engagerede kolleger samt en uformel omgangstone, og en arbejdsdag, der til tider er præget af ganske korte deadlines. Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Glostrup frem til senere i 2018, hvor vi flytter til nybygget domicil i Ørestad.

Du er omhyggelig, forandringsparat og har erfaring med tilsvarende opgaver
Du er uddannet advokat, jurist eller cand.merc.(jur.) med minimum 5 års erfaring fra advokatkontor eller relevant branche. Du har arbejdet med entreprise og rådgivning samt i nogen grad med udbud og internationale forhold

I en travl hverdag er du selvstændig og omhyggelig i din tilgang til opgaverne og samtidig forretnings- og løsningsorienteret. Du har en god portion nysgerrighed, og trives med en foranderlig hverdag, der er præget af en uformel omgangstone. Du sætter en ære i, at kunne formidle komplicerede problemer enkelt. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Kontakt Head of Legal Peder Nielsen, på telefon 4348 6067 eller Legal Counsel Marlene Vejrum på telefon 4348 6068, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. april 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)